Ja by som si kupila dom v Bratislave (asi v Prievoze) s velkou zahradou a zahradnikom, kona, 3 psikov a auto. Babke, ktora je imobilna, by som tam spravila bezbarierovu izbu a najala opatrovatelku. A este by som kupila jeden byt, ktory by som prenajimala.
Ja by som si kúpila nejaký pekný byt v nejakom peknom meste na Slovensku, vypočítala by som si koľko mi treba, aby som do konca života nemusela pracovať a ostatné by som rozdala postupne po utulkoch a pod.
To by som aj ja sníval mať dom v Bratislave, ale nemusí byť až taký veľmi veľký ako kaštieľ, no s veľkou záhradou a garážami pre auto by som prijal teda.. Ale to by som musel najskôr vyhrať veľmi veľké peniaze, obrovský balík peňazí.
Ešte pred pár rokmi ľudia snívali, že by si po veľkej výhre kúpili ostrov niekde v tichomorí alebo vilu v Cannes. Čochvíľa to nahradí sen byte v Petržalke
byvanie a potom neviem, vacsina veci netreba ani k zivotu, nejakemu sportu by som sa zacal venovat vo volnom case s tym, ze by som nemusel pracovat, niecomu sa venoval bez toho aby som musel rozmyslat, ze ma to musi uzivit .. cvicil agility so psom a isiel potom na sutaz a taketo rozne ... zaplatil rodicom nech nemusia pracovat, podporil cez ludialudom...
Penthouse alebo dom so záhradou, buď na Vinohradoch, Bubeneči alebo Tróji pravdepodobne by som si založila útulok alebo záchrannú stanicu pre divoké zvieratá, spozorovala by som výskumy a osvetu, možno by som si založila nejaký polyfunkčný dom s luxusnou vegan reštauráciou, vegan potravinami, knižnicou, yoga miestnosťou, konferenčnou miestnosťou na školenia, workshopy a rôzne akcie, priestorom na prenájom pre stuarupy, všade by bola zeleň, mal by záhradu s divokými kvetmi a ovocnými stromami pre včeličky to by bol raj na zemi a chcela by som to spraviť čo najdostupnesie pre široké masy, hlavne tie školenia a osvetu.
@thunderstorm@13 To znie skvelo! Ach, dalo by sa robit tolko veci... Inak tiez milujem Vinohrady Ja byvam na pomedzi Vinohradov a Noveho mesta a je to tu nadherne. Ako je park Folimanka. Mohli by sme sa mozno aj stretnut niekedy, ak by si mala zaujem
@azizi@14 Vinohrady sú život ja som žila predtým pri Grébovke, tak na pomedzí Vršovíc a Vinohradov a teraz som v Bubeneči, kúsok od hradu, od Stromovky, od Letnej takže čistá láska
a jasne, môžme niekam skočiť
Kúpila by som si domček niekde v tesnej blízkosti mora a nie tak daleko od hôr, ideálne Taliansko možno Grécko. Byt na Slovensku a začala by som podnikať.
Kolko mega ? Vilu kompletne off grid kdesi v lese uprostred nicoho, s fyzikalnymi bateriami , porsche carrera GT, ferrari F50, audi A8, spravil by som siet utulkov pre zvery kde ludia co maju zvery radi sa o ne za normalnu mzdu staraju, ludia bez domova dostanu najest a bude tam farma na domace Bio produkty.
A firmu na robotiku niekde na strednom slovensku kde sa vela ludi zamestna a pritiahnu sa sem mlade mozgy
@thunderstorm@13 to by bolo super, keby si sa stala milionarkou, lebo smutna sprava je, ze na Slovensku zrusila svoju cinnost vacsina zachrannych stanic pre sivoke zvierata. Uz funguje asi iba Zazriva...
@meiram@21 to je príšerné ja žijem dlhodobo v Čechách aj som plánovala pôsobiť tu, každopádne, vzhľadom na to, ako to na Slovensku vyzerá, by som si nejaké zariadenia pokojne otvorila aj tam, kľudne v každom kraji
Rodine čo by si priali a sebe kopu bytov kade tade, tie prenajímal a tým by som zarábal a nemusel chodiť do práce. A ešte zo 3 autá: terénne, športové a limuzínu a vymakaný horský bicykel A ešte možno pub a v tom by som občas makal občas popíjal. Ľudia by ma aj tak nemali radi, no tolerovali by ma, lebo veď predsa mám prachy, no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a jasne, môžme niekam skočiť
A firmu na robotiku niekde na strednom slovensku kde sa vela ludi zamestna a pritiahnu sa sem mlade mozgy
A ták..