@etelnair a tak v podstate ma chlapec pravdu..classic vanilla bolo najlepsie..na taku 1.12.1 mam najkrajsie spomienky..podobne aj tbc..wotlk sa tiez da, ale cata je uz o nicom..a pri pandarenoch a celom systeme ako zmenili formu ziskavania a udelovania talentov, atd to uz ide do exkrementu..ziadna moznost na custom build podla potreby, vsetko ulahcuju, zjednodusuju..proste hnus
@etelnair tak az na pom pyro magov a ambush roguny to bolo vcelku normalne .. podla mna to bolo najviac vyvazene v tbc..vtedy som nemal pocit ze je nejaka classa silnejsia a prilis OP nad druhou
@trdelniiiq v tbc to akurat nebol faceroll jak neskor ale tie 40minutove zapasy tiez nepovzniesli cloveka na duchu nejak, vela nepouzitelnych specov tam bolo a OP....erm, zeby taky resto druid napriklad?
@etelnair youre right! resto druidov nemozem ani len citit..jedine ked mam vsetko mimo CD..vtedy sa da aspon v hypotetickej urovni uvazovat nad tym, ze mam sancu ho dat
@trdelniiiq a pompyro, ambush nebolo take zlo, ovela horsie boli nedomyslene game mechanizmy ako chybajuci diminishing return a podobne O__O tam clovek na tu hru pozeral ze ci blizzard nema betatesterov ze toto pustia von alebo co
za co si hraval na tbc ze ti resto druid jebal hlavu?
@etelnair mal som frost maga ale tam mi restak problem nerobil..to skor teraz na wotlku..hram sice za dk ale mam frost build, cize ak mi chyba napriklad hungering cold, strangulate a deathchill, vela sanci na uspesny kill si nedavam tak ale s inou classou problem nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
za co si hraval na tbc ze ti resto druid jebal hlavu?