Starú komunistickú hernú konzolu Didaktik Skalica, plus kopa originál hier.
Kopu kopu platní máme, väčšina ešte staré originály z minulého tisícročia, Europe, Depeche Mode, Tublatanka, Deep Purple, Iron Maiden.
Úplne starú krabicu s limitovanou edíciou nejakej počítačovej hry Star Wars čo kúpil otec keď som ešte nebol na svete.
Mal som originál sovietsku tankistickú helmu ale na vinici všetku kožu vyžrali myše ostali len sluchátka. No a ešte som mal klasickú šerbeľovú zelenú vojenskú helmu.
Máme na vinici asi 30 vojenských krabíc od výbušnín a munície.
Pamätná ozdobná sekera / vychádzková palica z osemdesiatych rokov.
Mačeta vyrobená ešte za československa. Plus lampáše.
tri funkčné foťáky staršie než 30 rokov, dve vývojnice, staré rádio, zopár obrazov, veľa kníh starších než 50 rokov. a doma u rodičov ešte milión platní a kaziet, (pokazený ) gramofón, úplne brutálne prastaré stoličky, ktoré ktosi vyhodil a oco mi ich zreštauroval a neuveriteľnú kopu starožitných vecí po prababke, pri ktorých som si práve uvedomila, že keby sa speňažili, tak mám celkom slušne vystarané
no mam, ich celkom dosť, ale najviac hrdá som asi na môj foťák, lebo to je krásna vec, ktorá vyrába umenie a je to asi moj najoblúbenejší prostriedok na trávenie prebytočného času.
Taky malinky kolovratok, ktory vie aj hrat pesnicku..je to jedina vec, co mamine ostala po prababke, ale zrejme uz kus zacina blbnut, lebo obcas si sam od seba zacne hrat..v noci to je desive
Mincu z roku 1705 najstaršiu + iné, harmónium viac ako 100ročné, staré odliate zvony, staré žehličky, čo majú cez 100 rokov, delo, samopal, pušku (samozrejme už nefunkčné), pianino, tiež okolo 100 rokov má, hodiny asi 200ročné, šijací stroj... a neviem, čo všetko ešte otec má, ale brutálne veľa vecí
Nedávno som našla svadobné šaty mojej prababičky(budúci rok oslávia 100 rokov) kroj mojej praprababčky, knihy ktoré majú viac ako 100 rokov, stáre šijacie stroje Singer, žehličky, ohrievače postele.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kopu kopu platní máme, väčšina ešte staré originály z minulého tisícročia, Europe, Depeche Mode, Tublatanka, Deep Purple, Iron Maiden.
Úplne starú krabicu s limitovanou edíciou nejakej počítačovej hry Star Wars čo kúpil otec keď som ešte nebol na svete.
Mal som originál sovietsku tankistickú helmu ale na vinici všetku kožu vyžrali myše ostali len sluchátka. No a ešte som mal klasickú šerbeľovú zelenú vojenskú helmu.
Máme na vinici asi 30 vojenských krabíc od výbušnín a munície.
Pamätná ozdobná sekera / vychádzková palica z osemdesiatych rokov.
Mačeta vyrobená ešte za československa. Plus lampáše.
Asi 20 prastarých Vernejoviek.