Ja som mala minulý rok Onkologické ochorenie a jeho vplyv na mladých ľudí, tento rok budem mať aj s @diduska125 Detský a mládežnícky parlament v Handlovej, jeho história, význam a .. no, nemáme ešte názov
A podľa mňa je zaujímavé aj Deja vú, ale určite neodporúčam Strach a stres, v kategórii boli 4 práce z 7 také.
Vyber si to, čo ťa baví, hlavne.
Ja som robila aj idem dobrovoľne, my to na škole nemáme povinné a o to to je lepšie, že ťa nikto nenúti a máš voľnú ruku vo všetkom a to nás b´možno baví aj viac
Alexander Velky , jeho osobnost a historicky vyznam jeho vlady.
Kardiovaskularne ochorenia a spolocnost (tu mam este v compe, keby niekto chcel )
Stredoskolske socky su na prd vtedy, ked mate zadanu temu....
Ale ak mas volnu ruku pri jej vybere, troska sa s tym pohraj, zameraj sa na oblast, ktora je ti najblizsie a urcite najdes zaujimavu temu vdaka ktorej ti pisanie socky nebude pripadat ako strata casu
Neviem či to bola SOČka (@owad , vtedy čo sme robili ešte s mikesom, bola to soč? , ale ja som robila interpretáciu Kraskových básní. Odvtedy ho mám rada
ja som si vybrala kávu keďže o kávu sa moc zaujímam, o prípravu, dokonca som si túto tému aj na DSD projekt na Sprachdiplom, a idem i na baristickú súťaž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A podľa mňa je zaujímavé aj Deja vú, ale určite neodporúčam Strach a stres, v kategórii boli 4 práce z 7 také.
Vyber si to, čo ťa baví, hlavne.
Ja som robila aj idem dobrovoľne, my to na škole nemáme povinné a o to to je lepšie, že ťa nikto nenúti a máš voľnú ruku vo všetkom a to nás b´možno baví aj viac
Alexander Velky , jeho osobnost a historicky vyznam jeho vlady.
Kardiovaskularne ochorenia a spolocnost (tu mam este v compe, keby niekto chcel )
Stredoskolske socky su na prd vtedy, ked mate zadanu temu....
Ale ak mas volnu ruku pri jej vybere, troska sa s tym pohraj, zameraj sa na oblast, ktora je ti najblizsie a urcite najdes zaujimavu temu vdaka ktorej ti pisanie socky nebude pripadat ako strata casu