No tých nevyhovujúcich učiteľov je všade dosť, ale každý nejaký byť musí...U nás je tá "najhoršia" geografikárka ( geografičkárka ? ). Ale nie preto, že by nám robila samotná geografia ako predmet problémy, asi polovica triedy ide z nej maturovať, takže v pohode...Ale tá učiteľka...Keď dáva písomky, tak polovica otázok nemá skoro nič spoločné s tým, čo sme prebrali a keď sa jej pýtame, že čo máme do takých otázok písať, povie, že stačí napísať niečo k tomu jedným alebo dvoma slovami, čo si myslíme...A najlepšie na tom je, keď príde na druhú hodinu po písomke a povie, že prečo sme do tých otázok napísali iba jedno dve slová, že či nevieme viac ( a hneď je to za 3 alebo 4 u niekoho ).
A keď tam niekto píše celé litánie na dvadsať riadkov, tak tým, čo to napísali, povie, že stačilo iba pár slov...
zakladka...slovencinar, fyzikarka, matikar (triedny), aspon ze bol nacionalista ...
stredna.. slovencinarka..chcela odomna 10 bozich prikazani kazdu hodinu...., ekonominarka (zastupkunda),
inak celkom v pohode ucitelov som mal
a na vyske taky jeden profak... ma vyhodil z tej triedy so slovami.. podajte si prihlasku na tuto skolu
tak na základnej moja triedna bola poriadna haluz. za všetko, čo sa stalo v triede som mohol vždy ja. dokonca aj, keď sa stal trestný čin, že jeden cigoš okradol niekoho a triedna, že je presvedčená, že som bol to ja radosť mať takú triednu.
na strednej asi angličtinárka aspoň bola pekná a mala sa rada hihi. osobne som však s ňou problémy nemal, bo som sa informoval u starších po tom, čo som ju dostal. tak som zvolil taktiku vypichovania jej očí od druhého dňa pred katedrou. postupom času ma presadila úplne dozadu a dala mi pokoj. vyvolávala ma na hodine tak raz za polroka a bol kľuď skúšala raz za 2 roky vraj mám dosť známok za aktivitu hihi, o ktorých som nevedel nikdy, ale nevadí. ostatní spolužiaci však mali dosť problémov a dosť sa jej báli. jednému spolužiakovi raz dala 8 pätoriek za jednu hodinu a že nech sa nebojí nie je ešte rekordérom
všetci sú v pohode celkom, aj keď výnimky sa nájdu.. z výberu chemikárka, lebo celú DNA, čo nám vysvetľovala dve hodiny, nám vysvetlil učiteľ biológie v jednej vete. Asi tak.
noska. tak nenormalne chora pica ze teraz to vo mne este vrie ked si na nu spomeniem, ale sak rovnako aj dopadla. sa teraz niekde kurvi na vychode a decko nechala muzovi tu vraj
Nám sa na každom predmete striedali učitelia, že by som mohla aj z piatich vyberať a to len jeden predmet, niektorí boli fajn, iní nie, nemám za koho hlasovať, veľa som ich nemala rada
ešteže mám na výber takmer z každého typu...jednu, pri ktorej vyučovacia hodina trvá mesiace, jednu starú dievku, ktorá sa berie najvážnejšie na svete, a všetky deti sú podľa nej nebezpeční kriminálnici (a to citujem), jednu, ktorá je blázon do zdravého stravovania a konšpiračných teórií o tom ako nás chcú vyššie moci vyhubiť, jednu, ktorá sa považuje za úžasného "umelca" a je to pravdepodobne ten najneoriginálnejší, najgýčovitejší a najobyčajnejší človek na svete, a aj mladého akože "vychovávateľa" či čo ja viem kto to má byť, ktorého fotografie má polovica dievčat druhého stupňa na tapetu v mobile a tiež si o sebe myslí, že je sexsymbol. och, a ešte hospodárku, ktorá nemôže za to, že nám na školské ovocie dávajú plesnivú jablkovú šťavu, a upratovačku, ktorá si myslí, že je dozorca v Alcatraze, a školníka s nejakým ďalším pracovníkom, ktorí sú si takí podobní, že som deväť rokov bola v tom, že sú jedna osoba. Och, a ešte pracovníčky školskej jedálne,ktoré vám len tak zoberú fungujúcu kartu a odmietnu vám ju vrátiť s tým, že si musíte kúpiť novú, a ešte sa tvária aj urazené, že im uberáte z ich drahocenného času....ach, tá škola! ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A keď tam niekto píše celé litánie na dvadsať riadkov, tak tým, čo to napísali, povie, že stačilo iba pár slov...
(dalsie dve boli v pohode) a anglictinarku jednu, fakt solidna pica. Anglictinarka po nej ale uz bola super.
Neznášam učitelky ktoré berú svoj predmet príliš vážne a neznesú ani trocha srandy.
A na základnej matikárku+fyzikárku+biologikárku
Celkovo biológiu neznášam, asi je jedno kto ju učí
stredna.. slovencinarka..chcela odomna 10 bozich prikazani kazdu hodinu...., ekonominarka (zastupkunda),
inak celkom v pohode ucitelov som mal
a na vyske taky jeden profak... ma vyhodil z tej triedy so slovami.. podajte si prihlasku na tuto skolu
na strednej asi angličtinárka aspoň bola pekná a mala sa rada hihi. osobne som však s ňou problémy nemal, bo som sa informoval u starších po tom, čo som ju dostal. tak som zvolil taktiku vypichovania jej očí od druhého dňa pred katedrou. postupom času ma presadila úplne dozadu a dala mi pokoj. vyvolávala ma na hodine tak raz za polroka a bol kľuď skúšala raz za 2 roky vraj mám dosť známok za aktivitu hihi, o ktorých som nevedel nikdy, ale nevadí. ostatní spolužiaci však mali dosť problémov a dosť sa jej báli. jednému spolužiakovi raz dala 8 pätoriek za jednu hodinu a že nech sa nebojí nie je ešte rekordérom
Na strednej jednoznačne matikárka... -.-
tu som neznasala strasne na zakladnej, mala som kvoli nej traumu z telesnej
inak keď sa zamyslím, tak čo sa týka matematiky, vždy som nenávidela mužov matematikárov a ženy mi prišli také lepšie v učení toho
prízemné stvorenie, mala by robiť predavačku v tescu a nie nechávať sa oslovovať "pani profesorka" na gymnáziu.