*** Zlatíčkam, ktoré nemajú nijaký notebook, sa ospravedlňujem za vynechanie ich stavu z ankety. Zo súčasných štatistických dôvodov je ich cieľová skupina irelevantná.
13,3 je pre mna dokonala suhra medzi velkostou a mobilitou. ak clovek potrebuje vacsi displej na pracu, da sa to riesit externym monitorom alebo rovno desktopom.
15ku by som kupoval jedine lahsi ultrabook alebo nieco robustne, inac idealne 13-14..
-su tazsie, nemotornejsie, menej mobilne
-drviva vacsina ma otrasne rozlisenie 1366x768, ktore by sa dalo pouzit jedine tak na 13" mozno.. (na svojej 14ke mam krasnych 1600x900)
-vacsi notebook sa bude viac prehybat => pravdepodobnejsia zavada
...ja si nie som istý, ale je to jeden z tých dvoch najväčších, lebo má geniálnu numerickú klávesnicu na ktorej sa bohovsky hrá Dwarf Fortress a UnReal World!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tých, ktorí na ňom pracujú, by som prosila prioritne označiť veľkosť toho využívaného "na prácu" (zahŕňa aj školu),
ostatných na to "častejšie."
@tomas Ďakujem, presne o to optimum a nejaké to praktické nosenie mi išlo, ale pre istotu som si spravila anketu, nech sa to potvrdí.
@4lex Býva to uvedené v parametroch pri kúpe, takto už neviem veru. Môžeš si zmerať uhlopriečku a prepočítať ju na palcové jednotky .
22" mam na pracu
@13 tak.
15ku by som kupoval jedine lahsi ultrabook alebo nieco robustne, inac idealne 13-14..
-su tazsie, nemotornejsie, menej mobilne
-drviva vacsina ma otrasne rozlisenie 1366x768, ktore by sa dalo pouzit jedine tak na 13" mozno.. (na svojej 14ke mam krasnych 1600x900)
-vacsi notebook sa bude viac prehybat => pravdepodobnejsia zavada