Ste prijata, JUDr. ...... Vas plat je pat miestne cislo, tu mate kluce od sluzobneho BMW v ktorom vas caka jeden nemennovany clovek a vasi blizki su uplne zdravi.
,,Nemusíš tam chodiť autobusom ani peši. Pošlem po teba auto. Marihuana? Marihuana je. Pivo? Pivo je. Cigarety? Cigarety sú. Dokonca aj jedna posteľ navyše sa našla."
V tomto momente: Ahoj zlato, teraz som sa zobudil, zachvílu už vyrážam z domu na vlak aby som ťa mohol znova objať a pošepkať ti to do uška čo k tebe cítim čo najskôr... asi takto nejak
My ti veríme a naplno ťa podporíme. Napríkald, alebo: Ja viem, že ťa serú tí čo ti majú byť najbližší, tým, že ti krivdia, ale ja som tu na to aby si sa o mna oprel a podporím ťa! Napríklad.
Niečo ako "Strašne ma mrzí ten včerajšok, prepáč mi to prosím, ďakujem že si sa o mňa celú noc staral, moc som sa opila a nič si nepamätám, ľúbim ťa". Tak také niečo.
.."prepáč fakt som bol hnusný k tebe, nechcel som, lubim ta ....prepáč že mi to tak trvalo" pri všetkej skromnosti hhh ale nie..ale nehorázne by ma to potešilo..aspon to prepáááč
Ale ni XD Asi: "Jééj, Sašiii.. Som na teba hrdý, že aj v novej škole máš stále n vysvedčku samé jednotky.. Aj keď je tá škola ťažšia..." Toho sa nedočkám.. Asi za to, že na jednotky to nevytiahnem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
157 komentov
a momentálne od priatelia niečo v zmysle áno, zlato, chápem to...
ale nie. to by som asi nechcela . Nerada sa spolieham na druhych v takychto veciach..
Tak potom to s vyhrou istej penaznej ciastky .
toto urcite nie ..priklad demencie ... a z toho hlasu sa este teraz ujebavam
ale teraz by som chcela nieco typu"zajtra pridem do ziliny..nepojdeme von? "
@drejka ty si nejaka mlsna dneska, coze coze?
a samozrejme, @3
hej,to by som chcelaa
milujem ťa zlatko, čakám naše dieťa
@perkele
Blahoželám, úspešne ste zložili skúšku z histologie
@drejka
Ste prijata, JUDr. ...... Vas plat je pat miestne cislo, tu mate kluce od sluzobneho BMW v ktorom vas caka jeden nemennovany clovek a vasi blizki su uplne zdravi.
dúfam, že som vám spravil radosť!
pretoze prave skutocne nemam kde spat
Ale neveril by som tomu ...
myslim ze nieco podobne by som si aj ja rada vypocula, a cely den by som chodila s hlupy usmevom od ucha k uchu
@bewka myslim ze aj toto by potesilo
no a plus este ta veta s tou maturitou na jednotky
a na to by som reagoval:
"Ok"
a "Si prijatá"
a ... No to tu nebudem písať!
Díky , ale myslela som konkrétnu osobu (Sorry)
tak to by som bral
:vraciam ti tie 3 camelky čo som si vtedy vzal.
:jedalen na intraku je otvorena do polnoci
vas spolubyvajuci Mohamed utrpel vazne zranenia a v nasledujucom zivote sa na intrak nedostavy..mozte si vziat jeho Ipad.
:kupili sme ti to Combo čo si chcel
:Vonku prší,asi ta lubim.
,,Urobím ti omeletu?,,
,,Nechaj, ja to poriadim!,,
,,Dáme si zajtra na obed pizzu? Platím.,,
,,Ak chceš, dám ti 200 euro, aby si mala niečo na začiatok...,,
,,Urobím ti masáž!,,
som slepa jak patron bez bryli a nemat ich na ociach viac ako 24 hodin je UTRPENIE T_T
Ja : "Áno!!"
Ale ni XD Asi: "Jééj, Sašiii.. Som na teba hrdý, že aj v novej škole máš stále n vysvedčku samé jednotky.. Aj keď je tá škola ťažšia..." Toho sa nedočkám.. Asi za to, že na jednotky to nevytiahnem..
"objednáme si pizzu"
"môžeš ísť von"