to ze som mrcha ... ale najviac na sebe milujem moju odolnost ... ked mi niekto posiela rozne spravy a snazi sa ma v nich uzarit, a potom sa dozviem, ze dotycny je na seba velmi hrdy ako mi ublizujea naivne si mysli ze mam z toho depky a staava sa zo mna emo...a pri tom ja mam z toho len srandu a dotycneho do vytaaca do zuurivosti to fakt na sebe milujem
@Lafraisee ty by si si to tiež mohla priznať lebo si taká istá velmi pracovne zalozena a ine ta netrapi aj ked este nepracujes tak robotu si vzdy najdes
ja som celkom hrdy/rad, ze som flegmatik.. , ale potom schopnost priestoroveho videnia, orientacia.. ..nwm, asi na tie vlastnosti, ktorymi mozem inym pomoct
som jednoducho hrdá sama na seba... každý človek je predsa "zložený" z tzv. dobrých a tzv. zlých vlastností, ktorých je neúrekom... a ja som hrdá na ne na všetky tak ako aj na seba, že ich mám.
som hrda na to ze si stojim za svojim..zasadova aj ked niekedy pre okolie su niektore moje zasady..eehm..no zbytocne??ptm som velmi skromna co by som nezaradila do kategorie HRDA lebo to nie je velmi dobre takto ako to je u mna ale som to rposte ja
Určite oddanosť je to sem tam až hrozné že taká som ale som rada, hmm a som hrdá aj na svoju sarkastickú povahu (Musím mať predsa niečo z mojho "oca" a "muža" SNAPEEEE) a hmmm jaj skoro som zabudla: zvrhlosť...no to som velmi hrdá, pretože nie je vela ludí čo sú zvrhlý tak ako ja (česť výnimkám že: @narazuvzdornaa@1smajlik13 )
Ja poviem len tolko, že za dobrotu na žobrotu, čo sa mi ždy vypomstí tak si myslím, že tých vlastností je viac, ale ja si hrdá hlavne na to, že som neni jedna z tých pi-iek, ktoré keď majú chalana, tak podjebávajú a ku-via sa jak keby sa nechumelilo...A potom hlavne tá moja aš prílišná úprimnosť a vernosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Obzvlášť na fotografickú pamäť a schopnosť pár hodín vkuse vytáčať druhú stranu do nepríčetnosti a zachovávať si pri tom znudený výraz.