Bude sa jednat o prácu v sklade 8 hod šichty ale musím si vybrat zmenu a zmenit ju môžem až po 3 mesiacoch
nočná je samozrejme lepšie platená
čo by ste si vybrali vy?
P.S: Peniaze vážne potrebujem ale ešte som nikdy nerobil nočné tak chcem vedieť aké to je čo od toho očakávať
musis sa rozhodnut ci chces zivot alebo peniaze . Ja tiez robil nocne a uz nechcem, uplne mi to znicilo a rozvratilo rezim, cez den po nocnej uz sa tak kvalitne nevyspis ako v noci. Nevedel som kedy su ranajky, obed, vecera, a potom som v noci nemohol spat a spal som cez den. A nikdy som sa nevedel nastavit na normalny rezim.
Tak asi podla toho, ci ma nocna zmena (smena) nejaku este inu vyhodu, ktora to kompenzuje, ale ked si to nikdy neskusal (nikde nikdy), tak to je dost neiste. Je to dost na hlavu, ked chces este aj realne existovat a pokial nemas tu tzv. rychly adaptabilostny cas, tak to je potom este horsie. Je lepsie sa drzat overeneho, pokial to nehodi nejaku velmi extra vyhodu, ale +nieco, co davaju bezne na SK to nie je argument (pokial ti to samozrejme nevyhovuje a vsetko, co som spomenul). Asi nejak tak.
ved ked ides robit blbu robotu len kvoli prachom, tak nech je tych prachov aspon vela, ci? tak ci tak budes len robit a spat, cize je uplne jedno, ci si na dennej alebo na nocnej. neviem, do akej miery sa ti chce robit nadcasy atd, no kamos, ktoremu nevadilo zamakat, vzat nadcasy a smeny, ktore nik nechcel, mal takto skoro 3500 libier na mesiac. sice sa narobil jak kon, ale doniesol si viac nez 2x tolko penazi co jeho kolegovia.
Rannú. Peňazí zas az toľko viac nebudeš mať. A kedy si pôjdeš nakúpiť jedlo, keď po nočnej pôjdeš spať a zobudíš sa večer, hlavne teraz keď už o 17:44 je tma.
Ja by som robil len nočnú, ale to je tvoja voľba, nemôže ti nikto kecať, ja mám problém vstať ráno a potom okolo 18:00 cítim taký príval energie, že môžem ísť behať aj maratón...
Keby si mam vybrat pracu aj na cely zivot z rannej poobednej alebo nocnej jednoznacne nocnu...ale to zalezi od cloveka vsak skus..+ked mas aj priplatky tak to mas dalsi bonus
nejaku dobu som si odtocil vsetky tri, a ver mi, nocne nechces. Nie je vsetko len o peniazoch, ak chces mat aspon aspon scasti pracovne-sukromne-spolocensko vyrovnany zivot, ber tie ranne. Na rezim/pripadne vstavanie si rychlo zvyknes a cez den ti ostane cas a moznosti na normalne fungovanie
ja by som bral nočné na 100% kludne aj bez príplatku..mám dosť problém vstávať. a naopak v noci som plný energie.. jediné - čo sa týka nočnej je čakanie na ňu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nočná je samozrejme lepšie platená
čo by ste si vybrali vy?
P.S: Peniaze vážne potrebujem ale ešte som nikdy nerobil nočné tak chcem vedieť aké to je čo od toho očakávať
Je iné robiť nocné 1-2 tri dni a v kuse 3 mesiace
Dúfam že už nikdy v živote nebudem musiet robit na 3 zmeny