Nokia 6020, lebo moju E65 som mal v oprave a nakoniec mi ju vymenia za LG KU990i Viewty (ble) lacna napodobenina iPhonu... zacnem rozmyslat ze odidem od Oranzovych
motorola....inak sagem boli fajné mobily, čo som mal starý mobil tak ten vydržal snáď všetko....som ho brával aj na lyžovačky, ožieračky všecko vydržal...ku koncu kariéry keď som ho šmaril do záveju nadobudol schopnosť bezdrôtového nabíjania...úžasná technika, darmo, frantíci vedia
mám Nokia 5310 XpressMusic a už nikdy viac nechcem mobil tejto značky. doteraz ľutujem, že som sa dala na ten telefón nahovoriť. opäť sa vrátim k erricsonom
mám LG ale už nikdy viac si nekúpim inú značku ako Nokiu!!!! doteraz som mala samé nokie a teraz ten LG no a stále sa mu dačo kazí a uplne mu šibe, odveci si nájdem iné pozadie (bez mojho/cudzieho zásahu), hovor mi preruší keď ešte volám a sám sa vypne a zapne, napíše mi že mám poškodené súbory s hudbou a keď ho vypnem a zapnem tak potom už hudba ide. už bol aj v oprave a pekne sme im zaplatili no opravili len jeden problém z týchto a to tiež len ako-tak........neznášam LG!!!!!!!!!!!
ja uz som mala tolko foonov...(nokia siemens samsung motorola LG sony ericsson....) ale momentalne mam sonycko a je to v pohode...spolahlivy este sa mi nepokazil a aj po tom co sa mi oblial sekundovym lepidlom zije takze mozem povedat e jedina chyba na nom je ze ho nikdy neviem najst ....moooja cehlickaa....
Chodte dokelu so zasranym iPhonom je to len trapna imidzova fraska a funkcie ziadne, ked uz vam ide o funkcie. Ja mam momentalne Samsung X680 //////... Samsung U600 som omylom vypral v pracke a odvtedy nejde... ktovie preco... no ale vseobecne najlepsi PDA telefon na svete je HTC touch H wink:.
@Majo ano, ale out of box funkcionalita na iphone je nizsia nez na akomkolvek inom zariadeni rovnakej kategorie. Ak pouzivas iPhone, musis uznat aj sam..
To jak keby si kupis podvozok auta a potom si musis dokupit karoseriu, kolesa atd
Sonim je zaujímava značka, myslím že keby je ten telefón viac multimedialny, a má wi-fi tak ho beriem... potrebujem nerozbitné mobily Momentálne mám N96 a zatiaľ drží
Teraz mám nový SonyEricson predtým som mal Nokiu 3110c to bol ale tank. Plával som s ním v bazéne (2x) ani to sn ím neťuklo vysušil sa a po 3 hodinách už išiel. Spadol mi z lešenia (cca 7m) a prežil to bez škrabanca. Denne som si púšťal hudbu a baterka vydržala 7 dní. Bol to bojovník. Teraz leží v zásuvke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
radsej mam se - ma to viac vyhod a moznosti na upravu
hlavne ze tam je benq-siemens a sonim...
moj Ďoďo
Moja Terézia
To jak keby si kupis podvozok auta a potom si musis dokupit karoseriu, kolesa atd
no ale ne...Sony Ericsson W200i a Sony Ericsson K750i a stačíí mi ale chcem už nejakýý namakanýý=DD
a ma niekdo Bang a Olufsen telefon ?
mal som pred tým spustu mobilov.. ani jeden sa mi ani raz nepokazil.. a tomuto za taký kratkyčas iebe zas