Ako takto aby sme sa vyhli nedorozumeniu ... Ja mam VAIO uz nejaky ten piatok ... Uz mi stihol vypit deci kakaa, drbnut z postele na zem a celkovo som ho nikdy nesetril ... A nic mu neni takze po tejto stranke velice dobry ... Skor ide o to ze celkovo sony sa na teba vysere s aktualizaciami (u mna konkretne na grafike) a ziadny iny driver nepodporuje ... Len zastarale zo sony stranky ...
Mám HP, najmenej štyri roky a darí sa mu vynikajúco. Klop klop nebol nikdy dodrbkaný a pri tom je s ním zaobchádzané fakt otrasne, padá mi z postele, padá mi zo stola, padá mi v kabelke, obliaty bol mliekom, kofolou a tuším raz čajom. "prenášam" ho bez problémov držaním za vrch displejíka a možem vás osrať. HP je dobrá značka!!!
Netbook mm asus a ide ma z neho vykotiť. Nič trápnejšie a horšie som nikdy v živote nevidela
NB som si vyberala dlho-predlho a keby neboli tak neuveritelne hnusne, tak by som si v cenovej kategorii, v ktorej som si volila, kupila asi Lenovo ThinkPad.
Skoncila som s HP ProBookom, presvedcil ma nielen pomer ceny a vybavenia, ale aj to, ze bol bez OS.
@tommyhot praveze vobec, sama som prevapena. a to sa k nemu chovam dost macossky, cakala by som, ze tie moje odkladacie priestory a la paplon mu nebudu velmi po voli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Netbook mm asus a ide ma z neho vykotiť. Nič trápnejšie a horšie som nikdy v živote nevidela
i regret nothing
Skoncila som s HP ProBookom, presvedcil ma nielen pomer ceny a vybavenia, ale aj to, ze bol bez OS.