Dáte dobrému managerovi pár miliónov eur a takúto značku Vám vytvorí do troch rokov. Ktorá z nich má nejakú dlhoročnú tradíciu? Obchodnou stratégiou, správaním na trhu sú všetko toto komerčné, nové značky, ktoré ja nemusím. Keď prežijú aspoň 30 rokov, budem ich považovať za kvalitnú, tradíčnú značku. Keď si zoberiete, že napr. LEVI´s a WRANGLER vyrábajú rifle už 130 rokov alebo pán COLGATE založil firmu v r. 1806, v roku 1873 vynašiel zubnú pastu a dodnes jeho značka funguje, to považujem právom za ZNAČKU. Z obuvníckych firiem je v súčasnosti asi najstaršou značkou J.L.Coombs, samozrejme slávnou značkou je aj BAŤA. Toľko z histórie niektorých značiek. Ďakujem za pozornosť.
Nabudúce by som si už radšej asi kúpila obyčajné kanady. Ale v Steelach je mi celkom fajn, ale majú tú debilnú kožu. Potom mám Invadery, s tými som spokojná, ale tie sú nízke.
Culty a Martensy by mohli byť fajn a vyzerajú celkom normálne, ale neviem aké sú.
A New Rock a KMM (možno až na niektoré) vyzerajú otrasne.
@Krutafunebracka Môj príspevok nebol o ťažkých botách, ale o pojmoch značka. Pre mňa za mňa si kúp Steelky, ale pre mňa to zatiaľ nie je tradičná značka. Je to normálny a možno aj kvalitný commercial producer.
@stage Tak načo sa sem trepeš a táraš také blbiny?! Keď celá anketa je LEN o ťažkých botách. Len sa snažíš byť múdry, pričom tresneš kravinu v ankete, ktorá ani nevieš, o čom je.
mám taký dojem, že z týchto značiek jedine martensy spĺňajú pôvodnú ideu - a teda, že sa dajú použiť aj ako pracovné topánky, niečo vydržia a nie sú len módnym doplnkom. osobne netúžim po ani jedných.
@ Krutafunebracka Čo si hneď agresívna? Proste ma pobavilo aký výrobcovia sa tu nazývajú, že "ZNAČKA" a napr. tie VANSY tú vôbec nie sú. A teraz už nekomentuj mňa, ale tuto tie ťažké boty. Dík a čau
Z týchto Dr. Martens, odkedy to síce vyrábajú v Číne, tak kvalita mierne poklesla, ale aj tak sú dobré, ono sa aj hovorí že u Marteniek musíš mať smolu a dostať zlé boty a u Steelov musíš mať šťastie a dostať dobré boty A teraz nosím desaťdierkové Red Roostery, tiež celkom naporádku, len mám už odrené špice..
z tych keby som mal dost penazi tak Martensky. mozno aj KMM, ale uz sa nevyrabaju. nahradili ich D.D.T. teraz mam vyhliadnute nove boty len treba setrit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Culty a Martensy by mohli byť fajn a vyzerajú celkom normálne, ale neviem aké sú.
A New Rock a KMM (možno až na niektoré) vyzerajú otrasne.
=P