ja mam rada Odol, lebo šteklí na jazyku.
ale nie vždy ju mam po ruke, tak taka co je. ale niektore vyslovene neznasam.
a momentalne mam v kabelke vzdy pri sebe Vademecum
@xrumkie jumpkie no, aj my mame des bes rozvrh, kazdy clovek, ktorý odo mna požaduje vstať a byť 7:30 je hulvát a ten kto to odo mna vyzaduje trikrat do tyzdna je zasran a hulvat na tretiu. jakože to čóóóó? och. a čo ty?
hey, a brekekáčka pisala " ze do ktorej temy sa rozumiem" a ne ze nerozumiem, ona mi verejne povedala, ze som zmrd
@jogurtova - no hroza, odo mna to chcu len raz do tyzdna ale i tak. vsak mam statnice tento semester a 4 krat tyzdenne mam chodit do skoly.. kedy budem pisat bakalarku? a keby to volno bolo piatok alebo pondelok.. nie, ja ho mam v stredu.. inak spamujeme tuto temu..
sudruzky @xrumka a @jogurt drogeriu neovplyvnuje ani jedna z vas- ona je samostatna a asi preto mi nechce ukazat top secret miesto, kde schovava svoju oranzovu farbu na vlasy
a k teme- nadruzgala som si vazne takmer polku pasty do ust, aj na jazyk a ........ NIC!!!!!! Takze @Kulturna ma v tom vsetkom chaos
ja výhradne indickú, ktorú si vozím z Prahy ani názov sa nedá prečítať... to by som si jazyk pouzlil, málo jógy s ním cvičím na ten názov ale je dobrá, ako mentolový piesok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale nie vždy ju mam po ruke, tak taka co je. ale niektore vyslovene neznasam.
a momentalne mam v kabelke vzdy pri sebe Vademecum
infinitívy, vsimla si si?
Ja pouzivam kvalitku - Nill
a k teme, prave som si umyla zuby tak som zistila ze je to elmex
jasnééééé a aj na správaní popracujem
hey, a brekekáčka pisala " ze do ktorej temy sa rozumiem" a ne ze nerozumiem, ona mi verejne povedala, ze som zmrd
k topicu - stale pouzivam pastu elmex..
a mam ustnu vodu ODOL ta nestekli..
k teme, stale si myslim, ze odol stekli na jazyku a cakam na vyjadrenie od sudruzky titkovej
k teme - myslim si ze sudruzka titkova zavadza a nema doma odol tak si ju sla rychlo kupit aby ti povedala ako odol posobi
k téme, no ale tym by si u mna @ti-t úúút-šik šplchla, že mojo slovo ma dosah až do drogérie:
k téme, hmm.. idem si umyt zuby elemxom,vypila som vela coly a na zuby mi posobi kyselina fosforecna
a k teme- nadruzgala som si vazne takmer polku pasty do ust, aj na jazyk a ........ NIC!!!!!! Takze @Kulturna ma v tom vsetkom chaos
Podavala si uz sportku?