Zaujíma ma všetko, aj výzor, ak chcete, ale hlavne osobnosť a vlastnosti, záujmy, hocičo čo vám napadne, hoci aj detaily, alebo blbosti, som zvedavá
Môže to byť, samozrejme aj existujúci človek, alebo len vymyslený ideál.
toto je jedna z otazok, nad ktorymi sa mi nikdy nechcelo rozmyslat, takze to zovseobecnim do niekolkych bodov; humor, inteligencia, uprimnost, zhoda v zasadnych ziv. otazkach a hodnotach, moralka, bezstarostnost, a svojim sposobom taka ta, detska dusa - tesit sa z malickosti, vediet sa salit, atd
- vyzerá ako Shaggy so Scooby Doo
- je vysoký
- počíta s našim vzťahom do budúcnosti
- je pozorný, vypočuje si ma
- vie ako ma rozosmiať a zlepšiť mi náladu keď som mrzutá
- pozerá so mnou Disneyovky
- rozumie mi aj bez slov, stačí jeden pohľad
- stará sa mi o vlasy viac ako ja, mám o starosť menej
- aj také umývanie riadov s ním vie byť zábavné
- podelí sa so mnou o jedlo
- číta knihy
- a xyz ďalších vecí na ktoré si nespomeniem lebo ma tu rozptyľuje jeho prítomnosť keďže sedí vedľa mňa
no nieco ako ja len nech je o nieco o dost sebavedomejsia .... ale v mojom okoli take asi neexistuju alebo ked uz su sebavedomejsie tak maju lepsich alebo "lepsich" chlapov
vyumelkovana zlatokopka, kurva prvej triedy, krivne nohy, omietka na ksichte, namyslena na svoju krasu... dnes su take IN, no co uz chcem ist aj ja s dobou
Prečo si vysnívať niekoho, koho aj tak človek možno nikdy nestretne? Podľa môjho názoru je to viac-menej zbytočnosť. Preto nemám nejakého vysnívaného človeka svojich snov. Aj tak je to vždy niekto iný, než ako keď som bola malá a snívala o svojom "princovi". A nesťažujem si.
Ale jediná podmienka je, nech to nie je tupý a retardovaný parchant, to je všetko.
hm ... hnedé vlasy ( ale na vlasoch mi až tak nezáleží ) ... ( oči môžu byť akékolvek ) ... nevýrazná no krásna ... veľmi inteligentná s podobnými hodnotami aké mám aj ja a veľmi citlivá, oddaná a verná, veselá aj melancholická, vtipná a hlavne úžasná celou svojou podstatou ...
inteligentny, emocne stabilny, emocne hlboky, ambiciozny, charizmaticky, filozoficky, hudobny typ, technik (itckari - wou), nie tucny, s peknym strniskom
nejake vlastnosti tam pisem zo seba, ine tam prave pisem opacne, ako mam ja a chybaju mi - napriklad ta stabilita, ambicioznost.. kedze to sama nemam, pritahuje ma to. este ma pritahuje uz kind of archaicky ideal chlapa - gentleman, romantik..
celkovo mam velmi vysoke naroky, ze keby som mala vypisovat podrobne, tak to nema konca kraja.. a tiez sa to so zamilovanostou aj trochu prisposobuje.
strnisko, mal by citat knihy, vysoky, pocuval by moje omacky o nicom, hnede oci, jemne ironicky a sarkasticky, vtipny, trpezlivy, zodpovedny (kedze ja taka nie som), optimisto/flegmatik, nemal by ma vydierat, mohol by pocuvat rovnaku hudbu nech spolu vzdychame nad tym aky ma daniel smith uzasny hlas, spontanny, romanticky tak akurat, mal by respektovar moje nazory. asi vsetko...
@hoperpohroma och! Či som inteligentný objektívne povedať neviem, emočne stabilný som, emočne hlboký? Idk Ambiciózny som, charizmatický idk, filozofický som taktiež kúsok.. Hrám na gitaru a som chudý ITčkar, ktorý pracuje na strnisku Will you marry me? :-S
je mojim partnerom a zaroven najlepsim priatelom. mozem s nim byt sama sebou, berie ma taku aka som. som k nemu vzdy uprimna, nemame problem dohodnut sa na kompromise, ak sa v niecom nezhodneme.
prezili sme aj tazke chvile, ale vzdy sme sa navzajom podporili. v podstate sme sa nikdy nepohadali, nastvanie vydrzi vzdy len velmi kratko. je kludas, takze ked zbytocne hystercim alebo som uzkostna, dokaze ma rychlo usadit.
je skvely milenec obaja mame radi vela fyzickeho kontaktu, vela spanku a vikendy prelenosene v posteli.
je o chlp vyssi nez ja, dobre stavany, vysportovana postava, vlasy na jezka. nemenila by som
Nemusel by fajčiť a vela chlastať,nekurvit sa,to je asi tak jediné,čo by mi najviac vadilo,ostatne no matter ak by ma lubil a bolo by to obojstranne samozrejme
Aj tak nikto nie je dokonaly,treba sa s tym zmierit...
Jaaj este som zabudla,zeby by bolo fajn keby nevyzeral jak Quasimodo
Nikdy som nevedela odpovedat na tuto otazku. Ak ma nieco pritahovalo na chlapoch, tak to isto nebola dokonalost. Takze nic take ako "vysnivaneho/dokonaleho chlapa" nehladam a nechcem.
Takého, pri ktorom môžem byť skutočnou ženou, nehanbiť sa za slzy pri romantických filmoch, rozprávať mu pri zaspávaní svoje fantasmagorické hlúposti a spoločne sa na nich smiať, aby ma miloval takú, aká som, ale zároveň aby mal aj svoj život a nebol by stále len so mnou, pretože toto mi asi najviac vadilo... no a, samozrejme, aby bol gentleman a zohrieval mi studené ruky v zime, vedel ma rozosmiať v najhoršom a aby bol dobrý v posteli...
...pekná, tmavovláska, nie umelá, prirodzená, hamblivá, rozumná, rozvážna, optimistická, jednoduchá ... hlavne nie extrémne sebavedomá umelina s IQ do mínusu a ani sedlačka s mastnými vlasmi.
-zmysel pre humor
-komunikatívnost
-spoločenská
-nie je ožratá každý týžden
-nech varí aspoň ako tak rada
-nech sa neuráža za hlúposti
-nepoužíva vulgarizmy v každej vete
-HLAVNE! nech má ambície niečo robiť so svojím životom
A toto sú také veci ,ktoré potešia ak splna: - ked nemá problém nosit vysoké opätky,ked vie anglicky,nefajčiarka
Toto je žena snov,ale teda reálne z toho budem musiet ubrať určite aspoň 60%
Pre tých, ktorí si myslia že nie je dobré vymyslieť si ideálneho človeka: máte pravdu, ja to ale nemyslím tak, že na iného sa nemôžete ani pozrieť To len čisto teoreticky, aký by bol pre vás dokonalý partner (resp. aký je). Ja viem, že sa môžeme zaľúbiť do úplne iného človeka...ale sú isté veci ktoré sú jednoducho dôležité v tej druhej polovičke.
...aby mi bol najlepším kamarátom, priateľom, frajerom, milencom, aby rešpektoval moje názory, vtipný, aby ma ľúbil, dôveroval mi a ostatné prišlo už časom chvalabohu ho už mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
- je vysoký
- počíta s našim vzťahom do budúcnosti
- je pozorný, vypočuje si ma
- vie ako ma rozosmiať a zlepšiť mi náladu keď som mrzutá
- pozerá so mnou Disneyovky
- rozumie mi aj bez slov, stačí jeden pohľad
- stará sa mi o vlasy viac ako ja, mám o starosť menej
- aj také umývanie riadov s ním vie byť zábavné
- podelí sa so mnou o jedlo
- číta knihy
- a xyz ďalších vecí na ktoré si nespomeniem lebo ma tu rozptyľuje jeho prítomnosť keďže sedí vedľa mňa
fyeah, je reálny!
idealy neexistuju, vsetko je o kompromisoch....
no nikde neviem najst tu fotku :/
Ale jediná podmienka je, nech to nie je tupý a retardovaný parchant, to je všetko.
spoznal by som ju na prvý pohľad
nejake vlastnosti tam pisem zo seba, ine tam prave pisem opacne, ako mam ja a chybaju mi - napriklad ta stabilita, ambicioznost.. kedze to sama nemam, pritahuje ma to. este ma pritahuje uz kind of archaicky ideal chlapa - gentleman, romantik..
celkovo mam velmi vysoke naroky, ze keby som mala vypisovat podrobne, tak to nema konca kraja.. a tiez sa to so zamilovanostou aj trochu prisposobuje.
je mojim partnerom a zaroven najlepsim priatelom. mozem s nim byt sama sebou, berie ma taku aka som. som k nemu vzdy uprimna, nemame problem dohodnut sa na kompromise, ak sa v niecom nezhodneme.
prezili sme aj tazke chvile, ale vzdy sme sa navzajom podporili. v podstate sme sa nikdy nepohadali, nastvanie vydrzi vzdy len velmi kratko. je kludas, takze ked zbytocne hystercim alebo som uzkostna, dokaze ma rychlo usadit.
je skvely milenec obaja mame radi vela fyzickeho kontaktu, vela spanku a vikendy prelenosene v posteli.
je o chlp vyssi nez ja, dobre stavany, vysportovana postava, vlasy na jezka. nemenila by som
a inak neviem
Aj tak nikto nie je dokonaly,treba sa s tym zmierit...
Jaaj este som zabudla,zeby by bolo fajn keby nevyzeral jak Quasimodo
Mam pocit, ze osobne take dievca ani nepoznam
a výzorovo, to je jedno, buď sa mi chlap páči alebo nepáči, nemám vyhradený vkus
výzor je potom vlastne jedno, ide o to, čo z toho človeka vyžaruje a ako to na mňa pôsobí..ale nesmie byť povrchný, namyslený a príliš egocentrický
-zmysel pre humor
-komunikatívnost
-spoločenská
-nie je ožratá každý týžden
-nech varí aspoň ako tak rada
-nech sa neuráža za hlúposti
-nepoužíva vulgarizmy v každej vete
-HLAVNE! nech má ambície niečo robiť so svojím životom
A toto sú také veci ,ktoré potešia ak splna: - ked nemá problém nosit vysoké opätky,ked vie anglicky,nefajčiarka
Toto je žena snov,ale teda reálne z toho budem musiet ubrať určite aspoň 60%
ked ideál ale že uplne ideál tak porozmýšľam, napadá ma ...
VLASTNE nie nejdem to rozpisovať, lebo to su take detailíky..
inak @alchemille som ti nasla jedneho vcera! pojdeme s nim von niekedy
1. nymfomanka
2. výzor ako Nikki Benz
3. priťahoval by som ju
Máš jeho fotku?
Hmm... Keby som si ja mohla vyberat (co nemam samozrejme ziadnu sancu ) tak Liam Hemsworth vyzorovo povahovo by to bolo na dlhsie
vie!
already found