to čo je za antivirák, že TESCO??? Ja používam aj NOD 32 a aj AVAST, čo nezachytí jeden tak druhý hej, mal som AVG a už nidky v živote ho nechcem vidieť, tak ako mi sekal počítač tak tak mi nesekal asi nikdy v živote a hovno aj tak našiel
@Omega1...hej , ja som slušný človek a navštevujem stránky, ktoré potrebujem. Snáď si nemyslíš, že keď mám referát o Tizianovi a navštívim stovku stránok, tak sú všetky chránené?
nemam zadny antivirus, a neuverite, nemam ani zadne virusy..... a kazdy kto by vedel poriadne nastavit FW a nestahoval picoviny tak by ho nepotreboval tiez... nuz ale kto ma kopec penazi na zbytocnosti nech si plati
S Nodom som chytila hádam všetko, na čo eseťáci na svojom webe upozorňovali..(Hoci v tom čase som vlastnila všetky dostupné pirátske verzie Rise of Atlantis
Odkedy som sa ho vzdala, výnimočne si nechám preskenovať PC SpyBotom a ešte nenašiel nič závažnejšie, než tracking cookies.
@16 .."As of 2006, there are relatively few security exploits targeting Mac OS X (with a Unix-based file system and kernel).The number of viruses for the older Apple operating systems, known as Mac OS Classic, varies greatly from source to source, with Apple stating that there are only four known viruses, and independent sources stating there are as many as 63 viruses. Virus vulnerability between Macs and Windows is a chief selling point, one that Apple uses in their Get a Mac advertising.[18] In January 2009, Symantec announced discovery of a trojan that targets Macs. This discovery did not gain much coverage until April 2009."- v preklade-... "Od roku 2006, Existuje pomerne málo využíva zacielenie na bezpečnosť Mac OS X (s Unix-založený súborový systém a Jadro). Počet vírusov pre staršie operačné systémy Apple, známy ako Mac OS Classic, značne líši od zdroja k zdroju, s Apple tom, že existujú len štyri známe vírusy, a nezávislých zdrojov tom existuje toľko ako 63 vírusov. Virus zraniteľnosti medzi Mac a Windows je hlavné predajné miesto, ten, ktorý Jablko použitie v ich Get a Mac reklama. V januári 2009, Symantec oznámil objav trojan, ktorý sa zameriava Mac. Tento objav nezískali toľko pokrytie až do apríla 2009."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A nechytáš vírusy?
Bývalému spolužiakovi chodili po obrazovke ovečky a žrali mu ikony
k teme: zatial pandu 2009 a od noveho roka prejdem na eset-acky
@15 tak mi posli uvidime
Odkedy som sa ho vzdala, výnimočne si nechám preskenovať PC SpyBotom a ešte nenašiel nič závažnejšie, než tracking cookies.