Idem si kupit bicykel aky si mam vybrat? Vidim rozne znacky a ceny od nejakych 150 (je mi jasne ze to bude shit) do niekolko tisic eur. Nepotrebujem nic specialne len v ramci volneho casu a udrziavania formy aby sa na tom dalo prejst dajme tomu 35 km/den.
Momentalne som si vydelil na bicykel 300-400 EURO ale kludne som ochotny investovat aj viac ak mi niekto vysvetli k comu je to dobre. Chcem daco co ma brzdy a daju sa tam prehadzovat rychlosti a nemusi to byt horsky bicykel ale malo by to zvladnut okrem klasickej cesty aj nejake polne cesty. Viete mi nieco doporucit?
ctm axon klasicky bycikel ma odpruzenu vilicu ma prehadzovak ,mam ho uz asi 11 rokov a zatial som menil len gumy a zadny rafik nakolko som ho ohol ,nakolko bycikel nesetrim sa cudujem ze este je v kope
@xxar3s pohode, rozdiel je v kvalitnejsich suciatkach a hlavne v tom ze maju uz kotucove brzdy a a maju vetsi rozmer ráfikov ten ctm ma 27.5 palcove rafiky a ta dema ma 29 palcove rafiky -vetsi rafik zaruci lepsiu jazdu osobne keby uz idem do noveho bycikla tak skor berem tu demu
kúp si trekingový bicykel - je dobrý na cesty aj na poľné cesty. ak sa nechceš tomu venovať profesionálne a chceš bike na dopravu a na udržanie sa vo forme ako píšeš, tak myslím že v cene 300-500 € zoženieš veľmi dobrý bicykel, ktorý bude spĺňať to čo je treba. investovať viac v tvojom prípade je zbytočné, zvyšné peniaze radšej využi na nákup výbavy k bicyklu, a na nejaké tie veci na údržbu. ak sa o bike budeš dobre starať tak ti určite dlho vydrží (teda ak ťa nezrazí auto ako mňa, vodiči áut na slovensku sú strašní tupci a myslia si že cesta patrí len im! tak aj na toto si potom dávaj pozor.
@anonym356 tak zase ja som uz jazdil na bajku. A par krat som spadol tak ze sa cudujem ze sa mi nic nestalo. Raz som v rychlosti zabrzdil predne koleso okolo ktoreho urobil cely bicykel salto a z celej sily ma hodil na asfalt... az na odrete dlane sa mi nic nestalo doteraz sa tomu cudujem...
Ak nepotrebuješ nutne nový tak za tých 500-600€ na dolekop alebo mtbiker zoženieš už pekné kúsky s dobrou výbavou... Osobne by som nový bike nekupoval keď sa do toho aspoň ako tak rozumieš... + hľadaj samozrejme seriózneho predajcu a nie decko ktoré nebude vedieť odpovedať na otázky typu či už bol robený repas vidlcice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.ctm.sk/bicykle/mtb/fla...
» www.dema.bike/bicykel/2017/81...