Ozvala sa mi bývalá, bavili sme sa vyše 10 rokov po rozchode o rozchode. Priznala, že časom pochopila, že jej vo vzťahoch zvyklo ísť len o obdiv jej osoby, a teda keď sa ho u mňa nasýtila, vymenila ma za iného, od koho sa jej ho mohlo dostávať viac
1. vztah - bol to dobry vztah, avsak po rokoch ked prislo na "lamanie chleba" a zacala sa formovat nasa spolocna buducnost, videli sme to velmi odlisne .. jej predstava bola mat xyz deti, byvat v mastali a zit z lasky .. bohuzial, kedze som nemal nic (rodinu, peniaze, poriadnu pracu, karieru, nic), tak to neslo .. zarabal som ledva 600eur a ona by zarobila asi tolko isto (vtedy bola este studentka dokonca). Ja som sa musel pohnut v praci a spravit si nejake meno, zarabat viac a potom som mohol vymyslat s domom. Zaroven ma dost odradzovala jej rodina, ktora mi neustale predhadzovala na oci aky som chudacik bez rodiny a podobne neustale, sice v dobrom mienene, ale ponizovanie.
2. vztah - po rozchode som pomerne rychlo padol do druheho vazneho vztahu, ten bol zas uplnym opakom, ona nechcela robit nic, len si uzivat zivot. Bolo to znesitelne a celkom fajn do chvile nez prislo zase na dolezite veci .. v spolocnej domacnosti nedokazala upratat ani riad po sebe (chap to tak, ze v posteli som nachadzal zvysky jedla, pod postelou plesnive taniere a podobne), upratovanie akehokolvek druhu neexistovalo, varenie tiez nie .. takze bol cely chod domacnosti len na mne .. ja som sice "zienka domaca", ale odtial-potial. K tomu zacala nezmyselne vyhadzovat peniaze kade-tade, nechapala ani zakladne veci, kazdy mesiac sme boli v totalnom minuse s peniazmi. Naburala 3 auta na totalku, inak bezne bolo u nej nieco ako: "Som hladna, sice mame doma xyz veci na jedenie, ale mam chut na rybie prsty za 0.90Eur, tak sadnem do auta a pojdem 50km do mesta si ich kupit." Vpodstate som z tohto vztahu odisiel s dlhom, ktory spravila ona a ja som to cele zobral na seba, pretoze prisla s tym, ze si chce brat hypoteku na byt. A kedze sme mali spolocny uver, tak by jej ju nedali, nevychadzal jej limit. Ochotne som celu pozicku zobral na seba a doprial jej s tym, ze budeme priatelia a co bolo bolo, nebudeme si jeden druhemu robit zle. Vydrzalo to asi mesiac, potom mi poslala sms s tym ako som jej znicil zivot a aky som hajzel. Uz su to skoro 4 roky a doteraz sa stale bavim s jej sestrou, dokonca s nou chodime na vylety, bavim sa aj s jej rodicmi, ale nie nejako aktivne.
Po tychto dvoch vztahoch boli take kratkodobe pokusy, jeden bol s prilis mladou babou (~18) co bolo proste peklo aj ked bola povahovo super a mal som ju rad, ale ten vek robil svoje. A potom este kratkodobejsie pokusy, ktore nestoja na spominanie.
prvy x to bolo,ze som sa proste odlubila, fyzicky sa mi prestal pacit, aj mentalne sme sa od seba velmi velmi odlisovali,ine predstavy o zivote,vadila mi prehnana ziarlivost
druhy x mi zas vadilo,ze som bola ako frajerka druhorada v jeho zivote a mal ma celkom na haku.cize opak tej chorobnej ziarlivosti z 1 opacne extremy
prvy bol ze sa brutalne odomna odstrihol,mala vtedy velmi velmi zle obodbie :/ a sukal inu a druhy "rozchod" bol ze sme boli len kamosi defacto a nebrala som ho . ako vhodneho partnera pre mna a nemalo to zmysel
1. - už ani presne neviem..boli sme mladí..a asi zavážilo to, že som bola dosť žiarlivá
2. - vrátil sa k drogám a mal potrebu riešiť iné baby a hlavne klamal. veľa.
3. - často na mňa kašľal. sľuboval veci, ktoré nesplnil a následne ma ignoroval
4. - akosi sa nezžil s tým, že mám dieťa..
5. - boli sme rozdielni, nepatrili sme k sebe
6. - toto nezvyknem ani počítať tak celkom ale predsa... nerozumeli sme si veľmi. V ničom ..Bol síce milý, ale chýbalo tomu niečo viac
zaujímavé je, že keď sa človek opýta takéto otázky, vždy je odpoveď že si buď nerozumeli alebo chybu spravil ten druhý a v žiadnom prípade, že to dosral sám
Prvá mi povedala že keď sa s ňou budem chcieť rozísť tak nech jej pošlem SMS. Na druhý deň som to spravil. Druhá, tam som to celé posral ja na plnej čiare, to som bol dosť debil. A to je asi jediný vzťah v živote ktorého je mi úprimne lúto, ako to skončilo. Tretí vzťah skončil kvôli stereotypu, oboch to prestávalo baviť, tak som to ukončil. Posledný štvrtý vzťah absolútne netuším, proste prestala komunikovať a o 4 mesiace keď sa ozvala tak mi len povedala že to bolo celé jej chyba, že za to môžem aj ja. Čo je dosť možné lebo som aký som ale doteraz neviem čo sa stalo.
Vzdy to boli rozdiel e nazory na nasu spolocnu buducnost. Plus nevyvazenost emocii, bud som davala viac ja alebo ten chlap. Niekedy som to zistila hned a s jedinym vaznym frajer om mi to trvalo dost dlho, jasne vidiet, ze aha ved my mame uplne ine predstavy. Sice sa lubi me jak kone, ale toto ne pojde... Ale nasledne ponaucenie sa a teraz po par rande, alebo aj jednom to proste vidim...
Tak kedze som realne presla len jednym rozchodpm (neratam kratke znamosti) tak pretoze sme planovali byvat spolu ale miesto toho si prerobil svoju detsku izbu u rodicov od novdj ppdlahy, radiator, malovka, luster, nabytok... tak mi bolo jasne ze od mamicky len tak lahko neodide a nebavilo ma ani nonstop dochadzat 80km a vzdy iba ja k nim nikdy naopak... a tak sa to pomaly zacalo cele rucat ze mi prislo ze sme skor kamarati uz ako partneri... A s terajsim sme sa uz rozchadzali milionkrat ale nedame si pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
asi jak @1
Iný raz to bolo totálne ochladnutie.
1. vztah - bol to dobry vztah, avsak po rokoch ked prislo na "lamanie chleba" a zacala sa formovat nasa spolocna buducnost, videli sme to velmi odlisne .. jej predstava bola mat xyz deti, byvat v mastali a zit z lasky .. bohuzial, kedze som nemal nic (rodinu, peniaze, poriadnu pracu, karieru, nic), tak to neslo .. zarabal som ledva 600eur a ona by zarobila asi tolko isto (vtedy bola este studentka dokonca). Ja som sa musel pohnut v praci a spravit si nejake meno, zarabat viac a potom som mohol vymyslat s domom. Zaroven ma dost odradzovala jej rodina, ktora mi neustale predhadzovala na oci aky som chudacik bez rodiny a podobne neustale, sice v dobrom mienene, ale ponizovanie.
2. vztah - po rozchode som pomerne rychlo padol do druheho vazneho vztahu, ten bol zas uplnym opakom, ona nechcela robit nic, len si uzivat zivot. Bolo to znesitelne a celkom fajn do chvile nez prislo zase na dolezite veci .. v spolocnej domacnosti nedokazala upratat ani riad po sebe (chap to tak, ze v posteli som nachadzal zvysky jedla, pod postelou plesnive taniere a podobne), upratovanie akehokolvek druhu neexistovalo, varenie tiez nie .. takze bol cely chod domacnosti len na mne .. ja som sice "zienka domaca", ale odtial-potial. K tomu zacala nezmyselne vyhadzovat peniaze kade-tade, nechapala ani zakladne veci, kazdy mesiac sme boli v totalnom minuse s peniazmi. Naburala 3 auta na totalku, inak bezne bolo u nej nieco ako: "Som hladna, sice mame doma xyz veci na jedenie, ale mam chut na rybie prsty za 0.90Eur, tak sadnem do auta a pojdem 50km do mesta si ich kupit." Vpodstate som z tohto vztahu odisiel s dlhom, ktory spravila ona a ja som to cele zobral na seba, pretoze prisla s tym, ze si chce brat hypoteku na byt. A kedze sme mali spolocny uver, tak by jej ju nedali, nevychadzal jej limit. Ochotne som celu pozicku zobral na seba a doprial jej s tym, ze budeme priatelia a co bolo bolo, nebudeme si jeden druhemu robit zle. Vydrzalo to asi mesiac, potom mi poslala sms s tym ako som jej znicil zivot a aky som hajzel. Uz su to skoro 4 roky a doteraz sa stale bavim s jej sestrou, dokonca s nou chodime na vylety, bavim sa aj s jej rodicmi, ale nie nejako aktivne.
Po tychto dvoch vztahoch boli take kratkodobe pokusy, jeden bol s prilis mladou babou (~18) co bolo proste peklo aj ked bola povahovo super a mal som ju rad, ale ten vek robil svoje. A potom este kratkodobejsie pokusy, ktore nestoja na spominanie.
druhy x mi zas vadilo,ze som bola ako frajerka druhorada v jeho zivote a mal ma celkom na haku.cize opak tej chorobnej ziarlivosti z 1 opacne extremy
Ale on by to isto napisal inak
2. - vrátil sa k drogám a mal potrebu riešiť iné baby a hlavne klamal. veľa.
3. - často na mňa kašľal. sľuboval veci, ktoré nesplnil a následne ma ignoroval
4. - akosi sa nezžil s tým, že mám dieťa..
5. - boli sme rozdielni, nepatrili sme k sebe
6. - toto nezvyknem ani počítať tak celkom ale predsa... nerozumeli sme si veľmi. V ničom ..Bol síce milý, ale chýbalo tomu niečo viac
A už teraz viem že to bude veľmi ťažké skompilovať, lebo to vôbec neboli jednodnoznačné ani jednoduché dôvody...
Druhy skoncil, chvalabohu to bolo velky spatny
...ale stále verím, že jedného dňa sa vrátia... všetky... viem to