ked sa so mnou moj frajer nechcel stretnut, tak sa mesiac vyhovaral, ze musi hlasovat za jeho malu sestru aby jej kresba vyhrala nejaku algida sutaz a ze o dva mesiace sa vyhlasi, ze kto vyhral a potom pojdeme von. prestala som sa s nim bavit, vymazala ho a tak a on sa mi fakt po tych dvoch mesiacoch ozval, ze uz moze a kedy sa stretneme.
Všetky boli divné, úplne top keď to už vyzeralo fajn a začala som sa pýtať, či má niekoho a on sa tváril wtf akoby mu tieto veci boli cudzie ( on a frajerka?) a tridsiatka na krku, dodnes nwm či je inač orientovaný, asexuál alebo má psychické bloky spôsobené prostredím, v ktorom žije
ked po troch dnoch, co sme sa poznali prisiel na 3 dni za mnou do kosic, po dvoch tyzdnoch ma zoznamil s rodicmi, povedal mi, ze som jeho trial frajerka a po dvoch mesiacoch siel na 2 a pol mesiaca do zahranicia na IT staz, prestal sa ozyvat a potom sa uz nikdy neozval
17 rokov trval môj v podstate jediný vzťah, takže neviem. Ale keď sa na to pozerám s odstupom času vidím stále viac toho smutného. Nebol divný, ale zlý
zaľúbila som sa do dievčaťa, ktoré bolo zároveň manipulátorkou, ktorá využívala svoje postavenie v istej sekte. Ešte som o tej sekte ani jej povahe nevedela, chcela som sa s ńou zblíźiť, no ona ma začala brať za vlastnú dcéru a vytýkala mi, že ju nepočúvam na slovo a som neposlušná a potom ma odkopla cez facebook
napriek roku uplne sialeneho psychopatickeho vztahu s hitlerom, bol moj najdivnejsi asi este na zakladke. sme sa hrozne mali radi so spoluziackou, pisali si, kecali v skole, po skole, pred skolou, furt. a potom sme si povedali, ze spolu chodime. ofc cez instant messenger (pamatate si niekto ooVoo? ona bola jeden z mojich dvoch kontaktov tam ). no a odvtedy sme spolu uz nikdy neprehovorili nazivo, lebo nam to bolo trapne.
po dvoch tyzdnoch sme sa rozisli na pokeci cez rpcku.
Asi keď sme s kamarátkou boli k sebe toxické, ale aj tak sme sa rozprávali, lebo prostredie nedovolilo to konečne ukončiť a mať jedna od druhej pokoj
Tiež keď som jednému povedala, že sa mi páči, pretože som bola presvedčená o tom, že aj ja jemu, on ma odmietol, ale bavíme sa aj tak, lebo škola. Teraz už je to po tých rokoch vcelku fajn, ale zo začiatku to bolo velmi velmi divné
A tiež aj vzťah s mojou matkou je často divný kvôli takým veciam, čo sa udiali pred pár rokmi. Najkrajšie na tom je, že s ňou budem musieť bývať ešte minimálne 7 rokov :’’)
Asi keď som s jedným typkom šla na 1. rande čo sme si chvíľu písali a po Tom mi napísal ako ma ľúbi a chce so mnou chodiť pritom pre mňa to bolo celkom nezáväzné a celé to stretnutie vôbec nesmerovalo k tomu že by som vôbec očakávala že mi také niečo napíše
asi ked si ma chcel ziskat (spat) tym ze mi tvrdil ze ma zachranil pred mafianskou vrazdou a ked to nevyslo tak ze mu boh v noci sepkal ze som ta prava a mali by sme byt spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zo začiatku to tak vyzeralo
zaľúbila som sa do dievčaťa, ktoré bolo zároveň manipulátorkou, ktorá využívala svoje postavenie v istej sekte. Ešte som o tej sekte ani jej povahe nevedela, chcela som sa s ńou zblíźiť, no ona ma začala brať za vlastnú dcéru a vytýkala mi, že ju nepočúvam na slovo a som neposlušná a potom ma odkopla cez facebook
@mariquittka to sa pytas ci ma niekoho az po tom co zacnete vztah?
po dvoch tyzdnoch sme sa rozisli na pokeci cez rpcku.
ale bolo to v istom zmysle krasne
ešte nestihol začať ten vzťah, len sa rysovalo a celkovo to bolo divné, tak som rada, že nie nakoniec
Just coming soon 30
@kissmeplease ved aj tak vsetci vedia o koho sa jedna
Tiež keď som jednému povedala, že sa mi páči, pretože som bola presvedčená o tom, že aj ja jemu, on ma odmietol, ale bavíme sa aj tak, lebo škola. Teraz už je to po tých rokoch vcelku fajn, ale zo začiatku to bolo velmi velmi divné
A tiež aj vzťah s mojou matkou je často divný kvôli takým veciam, čo sa udiali pred pár rokmi. Najkrajšie na tom je, že s ňou budem musieť bývať ešte minimálne 7 rokov :’’)
@kissmeplease Depro či Kosmik?
@antifunebracka teraz som nemyslela ani jedného z nich.
nebite sa