mala som...no na začiatku maturitného ročníka to bolo takže 17. a roztriasli sa mi pery, tak som sa bála...a nič som necítila. ale potom som sa naučila rozoznávať dobrých a zlých bozkávačov
Teraz som si uvedomil ako sme kedysi s kamošmi vraveli, že tí čo sedia doma a neužívajú si život nebudú mať na staré kolená načo spomínať. A ja som už polovicu skvelých zážitkov zabudol. Aj toto. Alkohol a zhýralý život pamäti moc nepomáhajú. Taký ten nie moc vážny bol už pred 10 rokmi buď niekde na opekačke keď sme hrali fľašu, alebo možno na školskom výlete už si nepamätám.
A taky ten už vážnejší 5-6 rokov dozadu niekde na diske a ani to si nepamätám.
od opitého človeka, ktorého som 4 roky milovala, akurát , že vtedy chodil s mojou veľmi dobrou kamarátkou, bránila som sa, lebo som ju mala rada, ale nebudem vysvetľovať , ako , ale dal mi tú pusu, čiže som sa cítila hrozne a nie, nedalo sa tomu zabrániť, kvôli priestoru a počtu ľudí
ale za iných okolností by to s ním bolo krásne a vysnívané ... inak nechápem, jak som tak dlho mohla ľúbiť niekoho, s kým som ani nič nemala ...
Som bola totálne na mol na byte... ale ja som bola na neho velmi namotaná už aj predtým on bol ako inak tiež najebaný... ale až tak to zase nelutujem, ja som ho mala rada aj keď to nebolo opätované
u mna to bolo nieco neocakavane,nieco ..co ja viem...nebolo to dobre,ale ani zle,take "nijake " pre mna neprislo mi zle,nic ..prostťe ani mokre to nebolo velmi ..take divne vravim lebo on ani ja sme sa nevedeli bozkavat v tom bol ten problem ...a strasne rychlo mi jazykom pohyboval v ustach ...a mna to rozculovalo,ja som to chcela jemne pomaly,ale potom sa to uz naucil no
a bolo to take,ze sme sa bozkavali normalne len na pery a zrazu mu cosi preplo,a v tom ako som ho ja nezne bozkavala na pery,tak on vystihhol moment,kedy som mierne pootvorila pery a vtisol mi tam jazyk,ja som skoro odpadla ( inak to som uz mala skoro 18 ) a bola som taka sprosta ...a no nic,ja som sa nechala,a to je cele ..a neskorsie sme sa uz naucili ale nemala som nijake dojmy ani nič....len sa mi to velmi nepozdavalo. ..nic viac
Na prvý bozk sa to dalo. Ale viac, než ten prvý bozk si pamätám, ako sme si po ňom s mojím prvým frajerom robili zle a on ma zo žartu chytil za nos a zmačkol... a mne sa strašne, strašne rozkrvácal a on z toho mal neskutočnú paniku, že čo mi to urobil Komickosť tej situácie potom hold nejak zatienila v mojich spomienkach to predtým xD
krasny, spominam na neho rada .. lebo ani keby som to planovala, nebolo by to romantickejsie som mu za to ako aj mnoho ineho vdacna, ale tusim tie, ktore dostavam teraz, su krajsie
úplná katastrofa .. bolo to s o dosť starším chalanom, ktorému som pár sekúnd predtým vysvetila že som to ešte neskúšala, tak mi to tam vysvetloval že ako to treba, ale aj tak som bola drevo.. nakoniec jemu bolo trápne že to asi ani sám nevie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
cmúúúčiq
Dávno, dávno ale bol super - prvý iný ani nemôže byť
ale inak to bolo nechutné teda, neviem...
bola zima.. všade bolo blato a boli smer vonku...už len z toho prostredia mi bolo divne
lebo to je ešte slabé slovo na to, aký naozaj bol!
najhorší, najnechutnejší, najškaredší, najneočakávanejší a najviac prekvapivejší že aký je hrozný, katastrofálny..
no dobre, ale ak to porovnám s tými, čo nasledovali o pár týždňov a mesiacov potom.. niečo krásne.
lebo úplne prvý bozk od chlapca, čo si pamätám som dostala v škôlke na holý chrbát od chlapca, čo mal postieľku vedľa mojej
v 8. rokoch som pobozkala kamaráta proti jeho vôli
a v 15. som pobozkala na pery svojho prvého chalana a to bolo také rýchle
Teraz som si uvedomil ako sme kedysi s kamošmi vraveli, že tí čo sedia doma a neužívajú si život nebudú mať na staré kolená načo spomínať. A ja som už polovicu skvelých zážitkov zabudol. Aj toto. Alkohol a zhýralý život pamäti moc nepomáhajú. Taký ten nie moc vážny bol už pred 10 rokmi buď niekde na opekačke keď sme hrali fľašu, alebo možno na školskom výlete už si nepamätám.
A taky ten už vážnejší 5-6 rokov dozadu niekde na diske a ani to si nepamätám.
Ale tak bolo to celkom milé, skončilo to až tým, keď nás milá pani čašníčka vyhodila z kaviarne
ale za iných okolností by to s ním bolo krásne a vysnívané ... inak nechápem, jak som tak dlho mohla ľúbiť niekoho, s kým som ani nič nemala ...
vlastne @30
mala som traumu ešte asi rok. potom ma tá trauma prešla a znovu som sa dostala do traumatickej situácie
ešteže som ako ,,malá" bola ,,zlá" a teraz sa to už ani zďaleka nepribližuje tým katastrofám
@purpledrug666 Mne vzali zase zo 16tky
@34 tiež som potom mala traumu
a bolo to take,ze sme sa bozkavali normalne len na pery a zrazu mu cosi preplo,a v tom ako som ho ja nezne bozkavala na pery,tak on vystihhol moment,kedy som mierne pootvorila pery a vtisol mi tam jazyk,ja som skoro odpadla ( inak to som uz mala skoro 18 ) a bola som taka sprosta ...a no nic,ja som sa nechala,a to je cele ..a neskorsie sme sa uz naucili ale nemala som nijake dojmy ani nič....len sa mi to velmi nepozdavalo. ..nic viac