Aky bol vas prvy vztah??Ako dlho vam to vydrzalo??A kolko rokov ste mali?
Ahojky zaujimalo by ma aka bola vasa prva velka laska a chodenie s nim/nou..ako dlho vam to vydrzalo??...alebo to bola len tajna laska o ktorej viete len vy??..pls zdvoverte sa mi ...mne sa pacilo strasne vela chalanov ale niektory si ma ani nevsimli a z
ja som mala svoju prvú lásku asi vo štvrtej triede na základke, keď sme sa presťahovali, sadol si predo mňa... síce si ma vtedy vôbec nevšímal a robil mi len zle, dnes s ním chodím asi dva týždne medzitým sa mi samozrejme páčilo ďalších xy chlapcov
ja som bol zamilovaný do jednej čo o mňa nemala záujem, a chodil som s takými čo som k nim nič necítil...heh prvý "vzťah" trval 4 dni, tak ju zrazu napadlo že ma má rada ako kamoša, hlavne že keď mi pchala jazyk do pusy mi tvrdila jak ma ľúbi...ale šak 16-stka
@wardog nho asi tak ..proste newem ani napisat co presne citim ...ale podla mnaa je to moja prva velka laska lebo este nikoho som nemala tak rada ako jehoo...
no prvý.... v 15-stich on mal 19... trvalo to 3mesiace... keby neodišiel do anglicka, možno by to trvalo do teraz, lebo sme si rozumeli a ja som bola jeho prvá a aj on môj prvý... nemyslím v sexe ale tak tak prvý chlapec
Prvý "vzťah" som mala v škôlke (neviem, koľko som mala presne rokov) a trval... no do prvej triedy... Tak to kľudne aj rok mohol byť, možno aj viac
No a prvý VZŤAH som mala teraz (ja 14-15, on 21 rokov) a trval pol roka
A prvá skutočná láska bola do zadaného chlapca Ale tak prvá láska podľa mňa nikdy nezmizne, takže vlastne stále som tak nejako zaľúbená do toho chlapca, chvalabohu už nie je zadaný xixixi XD
to som mal 15 a ona 14.. tak boli to 2 mesiace ale bola mimoriadne infantilna a neoplyvala zrovna inteligenciou tak som jej dal zbohom a snazil sa najst niekoho kto neocari len krasou..
Prvý vzťah?..ak sa to dá tak nazvať v tom veku..mala som 14 a on 15...poznali sme sa od asi 10tich rokov a trvalo to jedny prázdniny..láska to ale určite nebola,,,no nič neľutujem, bolo to zlaté..nie ako dnešné 14tky a ich "vzťahy so všetkým čo k tomu patrí".. ..
s mojou prvou ozajstnou veľkou láskou som chodila 2 dni. znie to smiešne, ja viem. a mala som 16. dal mi košom pre svoju bývalú (aj to sa stáva v živote). no dávaj si pozor, sklamanie z prvej veľkej lásky bolí najviac... ja som sa trápila ešte 8 mesiacov kvôli nemu.
Muj první vážný vstah byl se světluškou Beruškou v lese u Voděrad. Ona bila světluška a ja její kolibříček. Vstah trval pouze dva dny tolik totiž činí život brouka.
no..mala som 13, on 15 a trvalo to dva roky...viac menej preto ze sme sa bali rozist a zacat odznova, inak to bolo vselijake...nastastie uz sme od seba vyse roka a ja som zacala novy vztah,ktory je konecne o niecom
no ja mam 16 a ziadny este nebol...prva laska uz sice bola...ale to bola len platonicka teraz sa nad tym len usmejem...a takych platonicky uz bolo...no na vztah si este asi pockam...a asi mi to ani nevadi ved cim neskor tym to podla mna bude lepsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Prvý "vzťah" som mala v škôlke (neviem, koľko som mala presne rokov) a trval... no do prvej triedy... Tak to kľudne aj rok mohol byť, možno aj viac
No a prvý VZŤAH som mala teraz (ja 14-15, on 21 rokov) a trval pol roka
A prvá skutočná láska bola do zadaného chlapca Ale tak prvá láska podľa mňa nikdy nezmizne, takže vlastne stále som tak nejako zaľúbená do toho chlapca, chvalabohu už nie je zadaný xixixi XD
ma zabilo
btw. môj prvý vzťah na prelome 15tky... 8 mesiacov, neľutujem.. každopádne teraz beriem tieto veci trochu s nadhľadom
Mala som 17.
Trval rok a pol, alebo rok a 5 mesiacov ale to je jedno.