Ale najlepšie by bolo, ja viem, že to bude znieť hnusne, ale to je mi jedno, aby zarobil veľa prachov, ale boli by moje! A zároveň by mi dal pokoj a až na tie prachy by som o ňom ani nevedela a mala by som svoj kľud a slobodu. Žiaden debo aby ma neotravoval.
@16 mat taku zensku ako ty, tak ju najskor poriadne ujebem a aby jej nebolo luto, tak ju este aj vyjebem z domu. Taketo lenive vyzieracke socky si nic ine nezasluzia..
@18 Takže po prvé - skap. A po druhé - chlapi sú na nič špiny, čo chcú len preťahovať štetky a aby im nejaká hlupaňa slúžila v domácnosti, tak keby som mohla využiť, že aspoň prachy by som mala a mohla si robiť, čo chcem, tak prečo nie?! Každý by rád žil pohodlne. Ale teba by som fakt rada dala utratiť.
idealny partner je vzdy ten, ktoreho prave lubime, ale casom vsetky idealy opadnu... niekedy zial nasou chybou a nie chybou nasho "idealu"... pre mna bol dnesok jeden dost velky pad, tak ak mate svoj "ideal", BOJUJTE OŇ KYM MOZETE. MOZNO zAJTRA UZ BUDE NESKORO...
@21 chcel by som vidiet toho drba, co by si zavesil na krk taku socku ako si ty a este ta aj sponzoroval. Musel by byt bud riadne slepy, alebo este viac jebnuty.
btw to ze si sa nechala od chlapa vyuzit ako taka stetka su tvoje sracky, to ale neznamena ze teraz su vsetci taki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw to ze si sa nechala od chlapa vyuzit ako taka stetka su tvoje sracky, to ale neznamena ze teraz su vsetci taki.
Akože svoju hlúpu predstavu ideš obhajovať tým, že všetci chlapi sú svine?
To je pekné
skvelý v posteli
vášnivý
empatický
všímavý
sado-maso
pozorný
nežný
neodbytný
hravý
Už mám v mysli dosť realistické predstavy