Velmi vela druhov caju som nepil, ale najcastejsie pijem nejaky ovocny (ceresna), poriadne osladeny. Ale prezil by som aj ine druhy, kym by v nich bol cukor alebo nieco sladke.
Práve dnes pijem všetky druhy čajov aké som doma našla ...a pokúšam sa už týždeň piť ich bez cukru ..snáď si na to zvyknem ..Zatiaľ mi najviac chutil zelený čaj s ananásom
prave som si urobil karamelovy caj s citronom, vecsi hnus som v zivote nepil :! , ale inak mam rad caj z cajovne, ale doma som si este sypany caj nerobil
@anzu Presne! Ale ja by som najradšej taký ten extra sladený ako mi robieva len jeden konkrétny čajmen (Najmä po tej hnusnej horkej veci čo podávajú v Dobrej čajke ktorá vôbec nie je dobrá...)
@galinka nechcem, aby tvoj čajmen klesol v tvojich očiach, ale to sa tuším nemá podávať inak, ako extra sladené, to len niektorí berú ohľad na diabetikov alebo chcú ušetriť na cukre, myslím, že skôr to druhé. a vieš vôbec o nejakom čaji, ktorý je tam dobrý? ja asi nie....a btw, najlepší toareg je na Zámockej!
ľadový! a z teplých ovocné..., tie pravé čaje, pri ktorých máte pocit, že pijete len obyčajnú vriacu vodu a vydychujete vôňu, ktorej názov je na sáčku.....k tým sa ešte dostanem
@anzu Nemá sa touareg podávať len ako sladený? (lebo extra sladený mi ho robieva tuším len on, ale mohla by som konečne niekedy vyskúšať na tej Zámockej, nech to môžem tvrdiť s čistým svedomím )
V dobrej čajke? Ani nie... V dobrej čajke je dobré len to, že tam väčšinou býva nejaké voľné miesto keď ostatné možnosti zlyhajú
James144 suhlasím genmaicha je super, a potom ešte sa mi páči asam s badiánom a cukrom,tuareg,a masala,... mňam,..začínam mať na ne chuť,...škoda že čajovňa v tt je zavretá asi pol roka už,...ale nedávno som natrafila v jednom podniku na sáčkovú japonskú senchu,a prekvapilo ma aká bola super,...
tyjo diskusia pri ktorej sa nestracam teda pri tej druhej casti...
a prave som si spravil earl grey, tak mi k nemu dobre padne toto
ja strasne mozem biely caj (Bai Hao Yin Zhen); spominany earl grey; zelene s jazminom (white king) a pod stromcek som od krsneho dostal par zvlastnych veci, z toho mi celkom chuti maly buddha...
leen poradim vám ked si budete robiť niaky čaj trebáárs ovconý daite si tám ai trošku sirupu x) akoše toho čo sa riedi z vodou x) potom to ma lepšiu chuť teda mne to chuti xDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Sypaný kadejakých ezoterických obchodíkov, pravý earl grey, zelený od Impry.
Najradšej Lipton alebo Picwick čaje A z bylinkových z materinej dúšky
Genmaicha kiotoje a púštna duna sú mňam asi si uvariť
Genmaicha kioto a púštna duna sú mňam asi si idem uvariť
a ešte aj čierny je vyniajúci
V dobrej čajke? Ani nie... V dobrej čajke je dobré len to, že tam väčšinou býva nejaké voľné miesto keď ostatné možnosti zlyhajú
Vrecúškové : Zelený, mäta
V tom trojstennom vrecúšku: jazmín
biely lipton
marocká mäta
a bylinkové (lipa, baza, repík, harmanček)
Ale naozaj by to chcelo skúsiť niekedy na tej Zámockej, nech môžem porovnať
materina dúška s krúžkom citrónu
čierny s medom a citrónom
čierna ríbezľa s citrónom
a prave som si spravil earl grey, tak mi k nemu dobre padne toto
ja strasne mozem biely caj (Bai Hao Yin Zhen); spominany earl grey; zelene s jazminom (white king) a pod stromcek som od krsneho dostal par zvlastnych veci, z toho mi celkom chuti maly buddha...
a ak necaj, tak CBA lesna zmes s kilom cukru
raz som pila ze cierny s levandulou a o tom sa mi dodnes sniva bol uzasny
vlastne mam rada vsetky caje
leen poradim vám ked si budete robiť niaky čaj trebáárs ovconý daite si tám ai trošku sirupu x) akoše toho čo sa riedi z vodou x) potom to ma lepšiu chuť teda mne to chuti xDD