Keby som mala vytvoriť "typ muža" pod ktorý zapadá vačšina tých ktorí sa mi páčia alebo páčili, je to vysoký chlap, tmavé vlasy (nie uplne krátke-také stredné a najlepšie aj s ofinou a tmavooký. taký typ je napríklad alebo aleboo a tiež
Ak chces vediet aky by bol tvoj zboznovany idol na stare kolena, pozri si najskor jeho tatina Ak uvidis pivny mozol, velku hlavu, plesinu, tak si na spravnej ceste...Inac mladik pri tele bude o par desiatok rokov tucniak, baby vyberajte drobnejsich chalanov
nehoworim ze na vyzore nezalezi ale vyzor zas neni taky dolezity...az na oci tie su(aspon pre mna) dost dolezite hlavne je aby mal volaco v hlavicke a aby mal pre babu pochopenie ale aby bol trosku aj ziarlivy a vedel si babu zastat a ochranit...a mal by mat aj zmysel pre humor
Kks nemozem ze tej ludskej prevarky .... najdu sa aj baby ktorim na vyzore nezalezi ale defakto chalanovi je na hovno ze je inteligentny jak chcete ak nie je "" pekny"" ma smolu ako ja som teply ale mam kamosa ktory je najsamsuper clovek na svete a nemoze si ziadnu najst lebo ho proste baby nechcu..... myslim ze slovo charizma ma realny vyznam az po 40tke nie ze by som tu niekoho kritizoval ale pre boha naco sa ludia hraju O.O
ludkovia nemate co robit??sak take temy....tak ci tak dokonalost neni a aj keby.....ludia nenavidia dokonalich......aj ked si myslia ze ju miluju....nevedia co chcu
@50 dokonalost je... ale nikto nevie kde... ludia dokonalost miluju, ale nikto ju nepozna... to ze ma niekto nieco z moznosti tejto ankety (teda... proste ankety), neznamena ze je dokonaly... to iba JA SOM IDEAL
Dobre uz som tu chcela cosi natrepat o tom ze aby bol rozumny a take kecy Ale ked tu tolko o tom hovorite... Mne sa velmi pacia chalani s dlhymi vlasmi alebo dredmi. Napriklad aj tie obrazky ktore tu hodila gothicpoetic mi stali za to aby som si ich pozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
vyšportovaný - to si zaradil dobru osobu
Normálny - borat sagnijev
Velký pupok - azamat bogatov
A tak rôzne, ja som na extravagantnejšie typy
njn, mne sa páči Paganini, hlavný veliteľ francúzskej armády počas storočnj vojny ( ujo Richemont).... áno viem, samí ŽIVÍ ľudia...
hmmm, nejde o typ, ale skor o to, ako sa u toho človeka spojí intelektuál s fyzickou prítažlivosťou dokopy a čo z toho vznikne
@ theburningred
alebo
aleboo
a tiež
aa ako by som spravil štatistiku akej babe aký chalan sa páči
Však už od malička im to mamy tĺču do hlavy rozprávkami o princovi na bielom koni.( nie o šuhajovi od vedla
toť moj nazor