@etelnair áno áno. Človek sa pomýli v jednom íčku niekde pridá mäkčeň a už je stupid.retarded.no_hope . Lebo toto je na človeku najdôležitejšie gramatika by mala byť na prvom mieste našich hodnôt
1. tuční lebo u mna obezita = lenivost (ale zas samozrejme ze v rozumnej miere, nie ziadne kostry).
2. Moc svalnatí, na mna to posobi velmi neprirodzene. A co poznam takychto typkov tak maju v hlave upratane ze jedna radost a stale chcu aby im niekto hovoril ako uzasne vyzeraju
No vcera vecer som na chvilku vybehol von a stratol som par starych znamych pac som isiel do podniku, kde som roky nebol a vsetci pribrali 15,20 kil , ked presiahli 20tku. Metabolizmus sa im hold spomalil.
A ja som pocitil .... skodoradost. a dufam, ze aj takym hubatym frajerom ako je bress sa to stane , karma je totiz vec rafinovana
A k teme.... v kazdej kategorii poznam pre mna pritazlivych aj nepritazlivych chalanov .....
@hluzar ja nie som hubaty frajer. Pri tom co vacsina ludi je sa ani necudujem, ze priberu, ked su starsi....Moj brat napr. asi ked mal 27-28 pribral na 105kg teraz ma 30 a jak znova cvici a normalne je ma 89kg pri vyske 191cm, takze vpohode.
Vzhlad ani tak neukaze skor ma viac zaujme jeho sebavedomie. A sebavedomie spravi myslim si ze dost... Ale uplne idel je ked sa vie aj o seba postarat . Ale zoberme si to takto- ked je sebavedomy niekto aj trošku ked je pri sebe, uplne inak to ukaze, ako ked je to nejake rozkisnute prasa ktore je lenive, hamblive a podobne...
ee... mmm.... viac z možností. Nepáčia sa mi keď nemôžem rozoznať ani za boha pohlavie, keď je chlpatý, keď sú rozkysnutý, totálne vychrtlý (ja som už chudá tak keď je môj partner o dosť chudší... no zbohom) a ani tý čo sú strašne svalnatý a ešte veľmi dlhými vlasmi, ja väčšinou strpím len po ramená, ale to pekný upravený účes veď nech už to nejako vyzerá =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale ja neznasam uplne tych nabuchanych kulturistov co si myslia jaki su sexi a pritom je to hnus
ale ani to pivne brucho sa mi nezda moc pritazlive
a potom opálení (nie prirodzene) ale tí čo chcú byť za každú cenu opálený
a tí s pivným bruchom, no ehm tých by som tiež nemusela a keď je ešte aj pivné uf
2. Moc svalnatí, na mna to posobi velmi neprirodzene. A co poznam takychto typkov tak maju v hlave upratane ze jedna radost a stale chcu aby im niekto hovoril ako uzasne vyzeraju
A ja som pocitil .... skodoradost. a dufam, ze aj takym hubatym frajerom ako je bress sa to stane , karma je totiz vec rafinovana
A k teme.... v kazdej kategorii poznam pre mna pritazlivych aj nepritazlivych chalanov .....
A pod svalnatým si predstavujem týpka s veľkými svalmi