Silno rozmyslam nad parfemom lebo ja som zatazeny na vone... doma mam cca 10 parfemov a ona ma len jeden Ake zenske parfemy sa vam najviac pacia? Alebo jej kupim taku vonu ake sa pacia mne?
parfemom nepokaziš nič, prave naopak myslím teraz len odhadnuť taky aby sa aj jej pačil, takže takyto darček schvalujem, ženy miluju vôňe resp. parfemy ... ake sa my pačia mne ? hlavme aby neboli moc silné teda vyrazné, značku ti nepoviem, neviem, a podla mňa by si nemal vyberať podla značky ale podľa vône a ked budes kupovať tak si zisti aky ma teraz a kupil by som niečo podobné
Ja zase som názoru, že také si má kupovať alebo aspoň vybrať každý sám, lebo šak ja netuším, či sa jej bude páčiť. To, že sa páči tebe tá vôňa neznamená, že sa bude aj jej.
najlepšie bude keď to budete vybera%t obaja a vyberiete taký čo sa páči obom, ale to by už nebolo prevapko, ale stále epšie ako by sa jej nemal páči´t, nenosila by ho a ty by si vyhodil zbytočne peniaze. A nezabúdajte pri tom výbere že parfém keď sa nastrieka tak po niekoľkých hodinách vonia inak ako na začiatku.
ja by som si netrufla kupovat niekomu parfem, ak by som nevedela konkretnu vonu, co by sa dotycnemu pacila.. ale ak vies ze velmi daky chce a nema na to a nechces sa vypytovat, tak jej daj daku pouzkazku do parfumerie a vyberie si sama
Pozri, môžem ti dať nejaké typy, ale to je tak všetko, je to dosť individuálne. Toto sú letné parfumy, ktoré som cítil.
Versace Versense - citrusovo-drevitá, luxusná, ženská,
Dolce a Gabanna Light blue - zeleno-jablkovo-drevitá, tak trochu unisex,
Armani Aqua di Gioia - zelená, trochu citrusová, trochu sladká
Moschino Cheap and chic I love -citrusová, šumivá, džúsová, svieža
Chanel Chance eau fraiche - silne drevitá, jemne citrusovo-zelená, unisex
Chanel coco Mademoiselle - citrusovo-ružová, nasládlá, charizmatická
Creed Asian green tea - Lipton ľadový čaj, osviežujúci, luxusný
Dior Miss Dior Blooming bouquet - kytica brutálnych kvetov, úplne ženská a ohromujúca.
Snáď som ti pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Calvin Klein - Eternity
Versace Versense - citrusovo-drevitá, luxusná, ženská,
Dolce a Gabanna Light blue - zeleno-jablkovo-drevitá, tak trochu unisex,
Armani Aqua di Gioia - zelená, trochu citrusová, trochu sladká
Moschino Cheap and chic I love -citrusová, šumivá, džúsová, svieža
Chanel Chance eau fraiche - silne drevitá, jemne citrusovo-zelená, unisex
Chanel coco Mademoiselle - citrusovo-ružová, nasládlá, charizmatická
Creed Asian green tea - Lipton ľadový čaj, osviežujúci, luxusný
Dior Miss Dior Blooming bouquet - kytica brutálnych kvetov, úplne ženská a ohromujúca.
Snáď som ti pomohol
» www.notino.sk/bvlgari/omnia-c...