Včera som videl "Hacksaw Ridge" a veľmi sa mi páčil. Aj ten "Pí a jeho život bol v pohode" čo som videl tento rok. A z domácej produkcie sa celkom dal v kine prežiť únos, ale za to môžu aj fľaštičky rumu ktoré som si lial do koly.
no ked myslis za posledny rok (rok 2017) tak som vcera kukal Life na nete a prekvapivo ma to bavilo co sa o poslednych 10 filmoch v ktorych som bol v kine povedat neda
nevidel som žiadny film ... aj keď ... myslím že minulý rok sme raz na prednáške pozerali film čo vraj bol nový a baba to mala v notebooku. že Nerv. Mne sa nepáčil teda... ale bolo dosť zo súčasného sveta...
tak v prvom rade sa mi páčia tvoje príklady, až na to Dánske dievča,to ma moc nechytilo
ale čo ma naopak chytilo boli Hacksaw Ridge, Collateral beauty, Room, Gone girl..a keď sa ti páči Carol a Gia,tak ti odporúčam Fingersmith
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
The beauty inside (Byooti insaideu)
» www.csfd.cz/film/379848-pri...
» www.csfd.cz/film/395620-zuc...
» www.csfd.cz/film/455787-je-...
a z tých starších Všetko čo mám rád, Prelet nad kukučím hniezdom...
Split,Apocalypto,Danske dievca
Alebo aj: Holidays (2016), Neodn Demon, Eden Lake, Starry Eyes, Frozen, Burried, Stroskotanec, SiREN,
Teorie tigra
Ludska stonozka 3 (nic pre slabe zaludky)
@1 Byooti insaideu - FeelsGoodMan, to musím vidieť!
Najviššý nabídka.
Oddelen. 2011
Ukrit
V pasci.
Vedľajšie účinky.
Cooltúra
Kolonia 2015
Gone Girl
ale čo ma naopak chytilo boli Hacksaw Ridge, Collateral beauty, Room, Gone girl..a keď sa ti páči Carol a Gia,tak ti odporúčam Fingersmith