Aký dobrý skutok ste spravili napr :pre cudziu osobu ci už nejakú staršiu pani alebo dedka alebo dieťa alebo sociálne slabšiu osobu, či už v obchode alebo vonku.. Alebo inde. Ako ste pomohli? Mate nejaké dobré skutky ktoré Vás potešili ze ste spravili?
Som sa inšpirovala jedným článkom takže mi sem nepridavajte link naň.. Zaujímajú ma vaše skúsenosti alebo ste si všimli ze niekto spravil dobrý skutok? Ak áno môžte napísať bud aký dobrý skutok ste spravili alebo aký dobrý skutok ste videli spraviť cudziu osobu ktorá pomohla
dobrý skutok?
modlím sa svätý ruženec za seba, rodinu za vás všetkých na birdze, aby sme prežili tieto "sychravé časy", aby nás zlo obchádzalo a Boh nám bol nápomocný v našich súženiach...
Párkrát som im dala moju desiatu. A jeden z nich hral na harfe, tak tomu som ako jedinému dala aj pár eur a strávili sme niekoľko hodín rozprávaním. A dokonca mi dovolil si na tej harfe zahrať!
No napríklad dnes v robote som pomohla novej (ešte pribrzdenej) vedúcej s čím som mohla vďaka čomu sme odišli ešte v rozumom čase lebo inak by sme boli do rána
hmmm..včera som dala jednému mladému chalanovi na ulici so svalovou dystrofiou 2 gastrolístky, pýtal si pomoc, tak nech má krajší deň prispievam tiež niekedy na charitu, naposledy som podporila wikipédiu a ešte jednu eko-charitu
Pomohla som starenke s nákupom a nazvala ma anjelom, to bolo veľmi milé
Kúpila som bezdomovcom párkrát jest..
Poslala som nejaké peniaze na zvieratká v núdzi..
A taak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
modlím sa svätý ruženec za seba, rodinu za vás všetkých na birdze, aby sme prežili tieto "sychravé časy", aby nás zlo obchádzalo a Boh nám bol nápomocný v našich súženiach...
Kúpila som bezdomovcom párkrát jest..
Poslala som nejaké peniaze na zvieratká v núdzi..
A taak