Moje slnko - prívesok... Keď som ho stratila, dostala som od frajera presne také isté, vraj preto, že si ma bez neho nevie predstaviť.
Ďalej prsteň s hadom, bez neho som neistá a mám taký čudný pocit nahých rúk
Potom náušnice... V jednej avantgardnej dierke v uchu mám taký malý strieborný hrot, v ďalšej fimoidnú uhorku a ostatné dve mením podľa nálady. No a náramky korálkové drevené farebné. A momentálne aj náramok z Bukovej, až kým sa nerozpadne!
Retiazka a ano moj maly victorinox . Niekedy sa mi stane, ze doma zabudnem mobil, ale nozik nikdy . A najpouzivanejsie naradie je asi otvarak na flase . Keď sa nudim, stale sa nim hrajem, pripadne holim chlpy na zapesti
Okuliare. Na tom som závislá totálne. Je jedno či svieti slnko alebo nie... ja musím mať brýle na očiach. Bez nich sa cítim nesvoja. A patrične vyzerá aj moja skrinka no čo už som závislá na "slnečnákoch"
Náušnice a nejaký náhrdelník, lebo sa cítim blbo bez nich, a na ľavej ruke musííím mať vždy nejaký náramok, určite vždy nosím taký vlastnoručne vyrobený čierny prúžok, ten mam vždy a potom hocijaké iné farebné, alebo drevené náramky na ňom, z dôvodu, že tam mám jazvu a bez toho náramku sa cítim ako holá, a každý čumí len na tú ruku a sa pýta, že čo sa mi stalo, tak proste ho musím mať vždy!!!!!! Už som si zvykla, je to moja súčasť xixi
Vonku (dobre, okrem školy aj vnútri) sa nevyskytujem bez klobúka
Inak -také onô- na krk (kt. bolo hodnotené slovami ,,nikam s tebou nejdem, daj si to dole!", keď som ho mala prvýkrát, za ten čas je to už môj trademark).
ako si napisal to s tymi hodinkami ... ze si nesvoj ked ich nemas a krutis nimi ked si nerozny ja to mam tak isto s nausnicami ... vzdy mam nejake na sebe aby som sa potom mala s cim hrat
Dost vela veci, kabelka musi byt vzdy, pokial nie je zimne obdobie alebo noc tak aj slnecne okuliare velke a tmave skla, nausnice tiez vela nosim, najradsej vacsie kruhy strieborne a pred tyzdnom som si konecne aj hodinky kupila, DKNY z chirurgickej ocele tak snad mi uz vydrzia dlhsie nez predosle.
Cítim sa dosť neisto bez topánok a batohu - to je moja srdcova zaležitosť lebo ked som ho kupovala tak som vtedy nastúpila v Rakúsku na zlý vlak a takmer každy deň ho nosim
Kedysi som neustále nosila náramky, potom rôzne náušnice, potom oboje, ale teraz sa bez nich kľudne zaobídem. Mojím jediným doplnkom, bez ktorého si neviem predstaviť deň, sú moje okuliare, popr. čočky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
je to pre mna zatial nova hracka a rada si cez tu dieru v uchu strkam prsty a tak, znechucujem spoluziakov
Inak skoro vôbec nenosím doplnky. Ešte tak slnečné okuliare.
Ďalej prsteň s hadom, bez neho som neistá a mám taký čudný pocit nahých rúk
Potom náušnice... V jednej avantgardnej dierke v uchu mám taký malý strieborný hrot, v ďalšej fimoidnú uhorku a ostatné dve mením podľa nálady. No a náramky korálkové drevené farebné. A momentálne aj náramok z Bukovej, až kým sa nerozpadne!
a potom kabelky
ale mám jeden náramok ktorý som si nedávno urobila ten mám na ruke stále a potom náhrdelník s hadom (kt. je akože môj talizman)
a potom sú tu prstene, mám ich na rukách stále bez nich sa cítim ako keby som bola holá
nie, toto je také čosi obojkovité, červené a korálkové
slnecne okuliare...proste ich mam rada a neznasam, ked kvoli slnku musim zmurit
A kabelku beriem ako niečo nevyhnutné, nie ako doplnok
Inak -také onô- na krk (kt. bolo hodnotené slovami ,,nikam s tebou nejdem, daj si to dole!", keď som ho mala prvýkrát, za ten čas je to už môj trademark).
A okuliare ani neratam, lebo bez tych by som nevidela a to uz by bolo dost zle
Potom retiazku na krku a prsteň na nej. Spomienka a hlavne pripomienka mnohého krásneho, ale aj trpkého, čo je už dávno za mnou...
šatka na krku (sila zvyku)
vybíjaný opasok, vlastne upravený (milujem, keď sa odlišujem)
A proste všetko normálnemu civilnému človeku neprístupné
onyx chválim!
toto bolo dosť dlhé nadšenie
@alysia to nimi krútiš? XD či do nich strkáš?