ja mam specialny recept co ludia nechapu mam na to cca 3,5 dl salku, dam si tam asi 6lyziciek capuccina, 2lyzicky kavy (nescafe/jacobs ale rozpustna) a 1-2 lyzicky granka
Ale ja to pijem rano naobed vecer... Inak kava je len o presvedceni, ked potrebujes aby ta prebrala, prebere, ked potrebujes aby ta na vecer uvolnila tak uvolni. aj arabi ju kludne piju aj neskoro.
Cize takto vecer najradsej
A z cajov... Momentalne pijem taky faj nbylinkovy "telo a mysel" alebo tak Popripade nejaky Roiboss
@majusssska študovala si skrinku u nas doma? ked kavu presne tu ked čaj presne tie no ja ešte aj pigičaj, citronový čaj aaa taký že lipton liči a ruža neviem ho nikde vygoogliť
ja pijem ten čaj s tou číňankou čo je v @3 tato mi ho dobre dosladí a dá pár kvapiek limetky. kávu nepijem. niekedy pijem čokoládové mlieko z krabice alebo horúcu čokoládu z mc donaldu. domáce kakao mi nechutí lebo aj keď doňho dám milión lyžičiek kakaa stále cítim mlieko a mlieko neznášam
Presso s mliekom bez cukru (najradšej Lavazza alebo Rioba), Nescafe s hnedým cukrom, kokosové Latte a z čajov pepermintový, vanilkový Rooibos a rôzne druhy zelených
cappuccino alebo nescu, ale len goldku, tá podľa mňa nie až taká horká s mliekom a cukrom... a čaj hociaký, to mi je v podstate jedno, len nech nie je horký
@ssnehulienka aj moja máti takto podobne pije, len ona bez granka, 5 lyžičiek cappuccina, 1 lyžička nesky a 1 lyžička cukru
@zannie sme na tom podobne ten indický čierny to bude darjeeling nie ???
Keď príde na mňa čo sa týka kávy som ortodoxný psychopat vždy si rád dám dobré espresso čisté do 3Oml objemu taký feel good shot alebo Aeropress Som rád keď sa jedná hlavne o Odrodu arabiky Pacamara napríklad z El Salvadoru aelbo bolívie čo sa týka čajov... tam je to pri zleených čistý zelený typu Sencha alebo genmaicha, prípadne čínsky gunpowder fénixove oči a pri čiernych vedú indické Sikkim a Darjeeling k týmto nápojom v mojej hlavne neexistuje odpoveď "nie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ale ja to pijem rano naobed vecer... Inak kava je len o presvedceni, ked potrebujes aby ta prebrala, prebere, ked potrebujes aby ta na vecer uvolnila tak uvolni. aj arabi ju kludne piju aj neskoro.
Cize takto vecer najradsej
A z cajov... Momentalne pijem taky faj nbylinkovy "telo a mysel" alebo tak Popripade nejaky Roiboss
a čaje rooibos, biely, jasmínový, taký šípkový od babky...a v čajovni bársčo so zaujímavým názvom čo mi vonia
sypany zeleny caj, zen chai, opuncia, zeleny pu-erh
.
V poslednom čase si čaj robievam s nejakých alžírskych byliniek. Je to iný vesmír.
To čo si tam napísala?! Neovládaš gramatiku?!
Čaj biely
čaj-zelený čistý, zelený v kombinácii s ovocím (napr.cranberry), potom skoro všetky ovocné a niektoré biele čaje.
No a kávu... capuccino, alebo latté. Hoci. To ani nie je káva. Ale občas si dám horkú šlehu, tri lyžičky a dve deci vody
Teraz normalnu zalievanu a kupujem taku...ked mletu, tak so zltym obalom ale radsej si kupim zrnkovu
A caj cierny/zeleny ci taky.. Nervovy
čaj - teekane jahodový alebo čerešňový, velta tea - jahodový
» www.mysupermarket.co.uk/Images/External...
káva čierna, arabica.
oboje bez cukru, medu, mlieka a podobných nechutín. (okrem občasného mlsania lattečka alebo frappe)
presso s mliekom a s jedným cukrom
vanilkové latté
@ssnehulienka aj moja máti takto podobne pije, len ona bez granka, 5 lyžičiek cappuccina, 1 lyžička nesky a 1 lyžička cukru
Alebo moj milovaný čaj.[materina dúška a trňová mätka]
tento
toto je najlepší čaj zo všetkých na celom svete ♥
a je mi u trubky koľko stojí ♥
A z čajov - Pu Erh, Aloe Vera, Jahody/čerešne/višne so smotanou, biely čaj, zelený, čierny ... a vlastne skoro všetky vypijem Ja som taký čajofilm !!
A z čajov - Pu Erh, Aloe Vera, Jahody/čerešne/višne so smotanou, biely čaj, zelený, čierny ... a vlastne skoro všetky vypijem Ja som taký čajofill !!
A z čajov - Pu Erh, Aloe Vera, Jahody/čerešne/višne so smotanou, biely čaj, zelený, čierny ... a vlastne skoro všetky vypijem Ja som taký čajofil !!
Keď príde na mňa čo sa týka kávy som ortodoxný psychopat vždy si rád dám dobré espresso čisté do 3Oml objemu taký feel good shot alebo Aeropress
Som rád keď sa jedná hlavne o Odrodu arabiky Pacamara napríklad z El Salvadoru aelbo bolívie čo sa týka čajov... tam je to pri zleených čistý zelený typu Sencha alebo genmaicha, prípadne čínsky gunpowder fénixove oči a pri čiernych vedú indické Sikkim a Darjeeling k týmto nápojom v mojej hlavne neexistuje odpoveď "nie"