Coca-Cola nema absolutne nic spolocne s kofolou , uz len cola bola vyrobena v roku CCA 1880 a kofola 1960 , chuti to uplne inak , recept je uplne iny ...
@17 sorry, pivo mi napadlo az po uverejneni. A este k tomu sa da max. len 10 moznosti. Keby bolo moznosti viac by som to tak nevtlacala k sebe ale dala by som detailnejsie moznosti.
Ak mate radi pivo vyberte jednoducho poslednu mozno a napiste do komentu, alebo ak nechcete nepiste koment.
Pivo mohlo byť samostatne, mnohý ho ani nerátajú ako alkoholický nápoj po takom sýtom mäsitom jedle nieje nič lepšie, alebo len tak 1-2 kondične večer s kamošmi.
@20 potom by som musela ale nieco vyradit z moznosti, pretoze som uz vyuzila tymi ostatnymi max. pocet 10. A moznost "Ine" som chcela nechat pre tych ktorym vyber nevyhovuje...
Asi som tie alkoholicke napoje mala vymenit za pivo, predpokladam. To by bolo lepsie.
Väčšinou sladené minerálky,obyčajné minerálky,čaje,ale žbrndy podobné Fante a Mirinde nemôžem ani cítiť...
Coca Colu takisto,na mňa to je dosť presladené,radšej klasickú Kofolu(najlepšie čapovanú ) alebo v poslednej dobe mi brutálne chutí Radler(ale od Smädného mnícha)
@wicki ale mozno poznas ani o tom nevies su taky ludia co cele dne presedia v krcme a ked ne v krcme tak popijaju pri obchode alebo aj doma (ked nejaky domov maju) a ked piju nealko tak je to vacsinou cista voda aj to len v tom pripade ze uz su smadny jak svina alebo ze neni na pivo
@torpedo08 Vlastne poznám,jeden bezdomovec,čo sa mi dokonca aj zdraví a ja ani nemám poňatia,kto to je Minule išiel okolo mňa, alkohol razil na kilometer z neho a mal v ruke fľašu s kofolou,čo ma až príliš zarazilo-potom som ale pochopila,že tam majú preliate čučo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(ideálne oranžový).
Ak mate radi pivo vyberte jednoducho poslednu mozno a napiste do komentu, alebo ak nechcete nepiste koment.
Asi som tie alkoholicke napoje mala vymenit za pivo, predpokladam. To by bolo lepsie.
Kofola: neznášam ju! prípadne ju pijem len z donútenia ked nič iné neni (ach) ale Kofola mi fakt nechutí..úplne iná chuť ako Cola
a tým pádom som nasratý ked sú v jednej možnosti Cola a Kofola
Coca Colu takisto,na mňa to je dosť presladené,radšej klasickú Kofolu(najlepšie čapovanú ) alebo v poslednej dobe mi brutálne chutí Radler(ale od Smädného mnícha)
ale ja mam rad aj kofolu , caj , mlieko a proste vseliake malinovky atď. nepijem len chlast a najcastejsie pijem sirupovu vodu