Ja neverim na Chucka Norrisa. Cele je to vymyslene.
A keby existoval, tak by sem rychlo pribehol a obuchal
moju hlavu o kl la;lkjsa dwe poi;l kjsf da
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
@hoperpohroma mozem ti zarucit, ze sa pri tom nepobavis.
no, ale keby sa dakto chcel zapojit do kovar challenge, prikladam jeden kratky vtip. nebojte, ostatne su len horsie! kto si pozrie viac ako 20, vyhra skatulku antidepresiv!
Ak je to dobry vtip tak sa zasmejem...a nemam rada vulgarne vtipy..podla mna su trapne .. a ten kto ich vymysla po prve nema dostatok slovnej zasoby a po druhe nema dostatocny prejav dovtipu a inteligencie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
-"ja nechcem vyhrat."
-"no saak v pohode, mame aj take, ktore nevyhravaju!"
viem, ze to neni vtipne, ale strasne som sa na tom kosil ja a moj (ne)zmysel pre humor. to len tak btw, haha.
ale inak vtipy nemam velmi rad, ja ficim na situacnom humore.
podla mna ovela lepsie ako sa ujebavat ako retard na niecom rasistickom alebo proste niecom s podtonom nenavisti
bocian si stavia hniezda na vyvýšených miestach a obzvlášť na komínoch.
jedna okolo druhej
druhá okolo pol tretej
A keby existoval, tak by sem rychlo pribehol a obuchal
moju hlavu o kl la;lkjsa dwe poi;l kjsf da
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
svojim džihadlom
j, ked sme pri zlych vtipoch, tak youtube -> jaroslav kovar. ten typek tam ma cca 400 vtipov a tie su tak mega zle, ze sa to neda slovami opisat.
no, ale keby sa dakto chcel zapojit do kovar challenge, prikladam jeden kratky vtip. nebojte, ostatne su len horsie! kto si pozrie viac ako 20, vyhra skatulku antidepresiv!
Aky je rozdiel medzi cernochom a srdcom?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Srdcu nerozkazes
Cti syna svojho, aby ťa nevyhodil z domu tvojho
Viete čo dostane baník po smrti?
3 dni voľna a zase šup šup pod zem.
Na akom hardware najlepšie beží Windows?
Na dataprojektore.
a najviac trolling vtípky
"Well, we need to do something to stretch it to three films."