Čeština, hlavne hovorová.Niektoré texty sú vyslovene stvorené pre češtinu a ich poslovenčené verzie znejú strašne.Navyše Česi majú niekoľko úžasných nepreložiteľných slov (nýbrž, tentononc, jízlivý atď.)
@tommyhot , mne práve tá americká pripadá desná.Súvislé žvatlanie bez predložiek, semtam nejaký výraznejší prízvuk, "R", a pauza na popadnutie dychu...samozrejme záleží od bližsie určenej oblasti a hlavne od samotného spíkra, ale Britom rozumiem podstatne lepšie.
najradšej mám ruštinu pre ľahké porozumenie, hoci som sa ju v živote neučila, polku vždy rozumiem aspoň, vďaka intenzívnemu kurzu sledovania ruského seriálu a rozhovorov... no tak všeobecne španielčina sa mi najviac páči, je to sexi jazyk
fínčina a poľský jazyk ja mám na jazyky divný vkus, ale odkedy sa mi skončil semester a nemám pravidelný prísun krásnej fínčiny, tak hádžem do youtube finish a počúvam
@15 ja britom vobec nerozumiem. Rozpravaju strasne gayovsky a pre mna to znie este horsie ako americka anglictina kde rozpravaju nosom..
tomuto sice rozumiem, nic to ale nemeni na veci, ze rozprava jak buzerant. A najviac co neznasam ked povedia, so alebo no. Dobre ze z toho nespravia souj, nouj. Samozrejme teple can"t (kaant) a kopa dalsich slov. Hroza a strach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
z uvedenýh všetky okrem nemčiny, ale nejako mi tu chýba latinčina. Ak by bola, tak jednoznačne latinský jazyk c
@tommyhot , mne práve tá americká pripadá desná.Súvislé žvatlanie bez predložiek, semtam nejaký výraznejší prízvuk, "R", a pauza na popadnutie dychu...samozrejme záleží od bližsie určenej oblasti a hlavne od samotného spíkra, ale Britom rozumiem podstatne lepšie.
najradšej mám ruštinu pre ľahké porozumenie, hoci som sa ju v živote neučila, polku vždy rozumiem aspoň, vďaka intenzívnemu kurzu sledovania ruského seriálu a rozhovorov... no tak všeobecne španielčina sa mi najviac páči, je to sexi jazyk
europske jazyky hehe a dufam ze sa aspon jeden z nich raz naucim
i ked neviem kedy lebo bars vela casu na to nemam .. co uz
ale z cudzych asi spanielcina franzuzstina=D=D=D=DD a taliancina=D
tomuto sice rozumiem, nic to ale nemeni na veci, ze rozprava jak buzerant. A najviac co neznasam ked povedia, so alebo no. Dobre ze z toho nespravia souj, nouj. Samozrejme teple can"t (kaant) a kopa dalsich slov. Hroza a strach..
@kosmiklove
aký jazyk je ruština?? ty génius