ak z trochu starsieho tak isto PRISLUBY Z VYCHODU (no priprav sa ze je to trosicku krutejsi film) alebo tiez take starsie co slo v zime v kinach a to DENNIK NYMFOMANKY...abo Bratislavafilm ale ten bude v premiere v BA az 30teho takze to si teraz asi nekuknes
niečo kvalitné? Ja som dosť Jim Jarmusch freak, akože blázon do filmov tohto režiséra. len na neho treba mať tak trochu "nervy", lebo sa vyžíva v pomalom vykresľovaní až nakoniec prídeš na to, že tam o nič nejde... ale mňa to baví. je to vlastne jeden z najuznávanejších undergroundových režisérov.
od neho mám najradšej Stranger than paradise, Down by law, Mystery Train a Coffee & cigarettes
potom 2 days in Paris sa mi celkom páčili. neromanticky spracovaný príbeh jedného páru. fakt sa mi páčilo to, že takú neromantiku zasadia do toho najgýčovejšie romantického prostredia.
alebo Citizen Dog, to je thajský film, ktorý prekrásne pracuje s gýčom a surrealizmom a okrem toho to má veľmi milý humor.
a Kimkiduk (režisér) je tiež dosť chválený, čo sa kvality týka
Naposledy ma zaujali filmy 12 opic, 4 izby, V kozi Johna Malkowicha... A strasne sa mi pacil taky film, sa mi tak zda, ze sa to tiez vola Detska hra, ale nie je to to s tou babikou, ale taki ludia uvezneni v dome. A tesim sa moc na Prelet nad kukucim hniezdom, uz ho mam konecne doma, vraj je vyborny, dokonca ze sa mozno vyrovna knihe A este sa mi velmi pacil film Hra a este jeden taky podobny, len neviem ako sa volal. Klasiku ako Vesmirna odisea snad ani nemusim pisat. A z ceskych sa mi pacili Samotari. A este bola skvela taka cierna komedia s Cameron diaz, neskutocne som sa pobavila. Skoda ze si nespomeniem nazvy.
Su to vsetko starsie filmy, ale kedze moc nechodim do kina, ani filmy nestahujem, tak nemam prilis prehlad. Ked si este na nieco spomeniem, tak dopisem.
@lamalamaduck rrrrr je strašná chobotina. ešte po francúzsky sa na tom dá zasmiať, lebo sú tam fajn slovné hračky a vtípky, na čom to je vlastne založené. ale vidieť to v preklade... otras.
Nerozumiem, prečo sa v každej filmovej/hudobnej téme objavuje Requiem For A Dream...
Uznávam, BOLO to dobré.
Soundtrack úžasný, lezie na mozog.
Niektoré vety mi doteraz znejú v hlave a "television" dokážem vysloviť len s tým Jaredovým brutálnym prízvukom...
Aj ja som bola dva mesiace po zhliadnutí absolútne fascinovaná, ale...sú IMHO aj lepšie filmy s drogovou tématikou (napr. kultový Trainspotting, a veľmi okrajovo sa ňou zaoberá aj geniálna neamerická komédia Death At A Funeral)
no tak ja este pridam par ktore neboli...Waltz with Bashir, Closer alebo este Adulthood, no a naposledy co ma totalne dostalo (taky starsi kusok) Boys dont cry.
Nechce sa mi čítať čo bolo predomnou čiže ak sa budem iba opakovať sorry Keď nechceš komédiu ani katastrofický pozri si Zelenú miľu alebo Forest Gump to sú filmy, ktoré sa oplatí vidieť
Myslim ze uz to tu bolo napisane ale musim to tu napisat aj ja lebo je to faak uzasny film ZELENA MILA.... alebo este sa mi pacil aj DENY RAKETA (futbal za mrežami)
Hocico od Tima Burtona, on ma skvele filmy. Este napr. The prestige( film o kuzelnikoch, spomina sa tam Nikola Tesla, velmi sa mi pacil), Ip man (taktiez velmi dobry), Death at the funeral (dost dobra komedia), The Hangover (dobra komedia), Watchmen ( velmi dobre fantasy) bolo by to na dlhe vypisovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Zaujímavý český dokument - prednedávnom som ho pozeral - oplatí sa pozrieť.
od neho mám najradšej Stranger than paradise, Down by law, Mystery Train a Coffee & cigarettes
potom 2 days in Paris sa mi celkom páčili. neromanticky spracovaný príbeh jedného páru. fakt sa mi páčilo to, že takú neromantiku zasadia do toho najgýčovejšie romantického prostredia.
alebo Citizen Dog, to je thajský film, ktorý prekrásne pracuje s gýčom a surrealizmom a okrem toho to má veľmi milý humor.
a Kimkiduk (režisér) je tiež dosť chválený, čo sa kvality týka
"Traapne" americke komedie: meet dave,
===fakt uuplne ze peckove filmy : terminál, scarry movie3, dirty dancing, 12 opic , moj sused zabijak,
Su to vsetko starsie filmy, ale kedze moc nechodim do kina, ani filmy nestahujem, tak nemam prilis prehlad. Ked si este na nieco spomeniem, tak dopisem.
A z tych novsich sa moc tesim na Faunov labyrint
Pí, The fountain, Wrestler, no najviac odporúčam jednoznačne Requem for dreams
reklektovať emócie, túžby, sebareflexie len za pomoci hudby, strihu a kamery nedokáže nikto lepšie ako on
a potom si určite pozri City of God by Fernanda Meirellesa & Kátii Lund
bez komerčnosti a zbyotnčej holywoood´s star
Uznávam, BOLO to dobré.
Soundtrack úžasný, lezie na mozog.
Niektoré vety mi doteraz znejú v hlave a "television" dokážem vysloviť len s tým Jaredovým brutálnym prízvukom...
Aj ja som bola dva mesiace po zhliadnutí absolútne fascinovaná, ale...sú IMHO aj lepšie filmy s drogovou tématikou (napr. kultový Trainspotting, a veľmi okrajovo sa ňou zaoberá aj geniálna neamerická komédia Death At A Funeral)
The Once sa mi taktiez velmi pacil, hlavne hudba...
Velmi oblubujem kratke filmy napriklad Big empty a The school of life...