je mi jasné že ženy plačú ( resp.väčšina) pri každej romantike alebo smutnej scéne ,ale zaujímalo by ma čo dokázalo dojať mužov..resp.chlapcov..ktorý film ktorá filmová scéna bola tak silná že vyšli slzy
ja som snáď pri žiadnom filme neplakala! možno tak keď umiera zvieratko...to naposledy pri dokumente "africký tygrí muž" keď si tygrica zabila mláďatko
Ked bruce ostal na meteorite, ked umieral mel gibson, ked zomrela godzilla v jednom starom japonskom filme (v tom filme zastavala pozitivnu rolu), ked umrela jedna zenska na leukemiu, ked umrel velky cernoch vo vaznici..a bolo ich viac, len si nespominam.
Aj pri niektorych rozpravkach.
Po dohrati mafie 1 som bol tiez pomerne mimo, i ked to nie je film.
@moonbeam mne to odporúčal kamarát, že sa rozplačem. Síce bolo to podobné ako z môjho života (časť), ale ja som pri tom neplakala. No on hej. Hlavne soundtrack About Today je veľmi dojímavý, keď mi je smutno, púšťam si ho.
Vykúpenie z väznice Shawshank, prvýkrát keď pustia na slobodu takého starého väzňa, ktorý sa nedokáže začleniť do spoločnosti po tých rokoch a potom koniec filmu je dojímavý tiež
pri filme 300, ked tomu chudakovi odsekli hlavu odzadu...samozrejme som plakal od radosti, lebo konecne tam bola poriadna scena .. este pri Votrelcovi...slzy stastia
Som Citlivka, takže si dávam pozor čo pozerám. Lebo keď vidím krvavky, tak sa bojím až plačem. Mám len 11! No ani jeden som taký ešte nevidel. To je štastie
No Jeden film, ktorý ma vážne dojal, bol zlatučký, nežný, mierumilovný a dojímavý, ktorý dojal veľa mojich spolužiakov sa volá:
A z romantiky neplačem. Érotické nepozerávam, ale pozerávam Rosamundu Pilcherovú, a tá je super. No neplačem. Aj keď vo filme Kolotoč Života som po prvý raz plakal. Vtedy keď sa skotil kočiar, a Chips zomrel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a mna kazdy druhy
ja, legenda
vykupenie z vaznice shawshank
stroskotanec
a dalej si momentalne nespomeniem
Ale inak, koniec filmu Stalingrad
ale len niektore časti.
Aj pri niektorych rozpravkach.
Po dohrati mafie 1 som bol tiez pomerne mimo, i ked to nie je film.
Ale asi tak najviac, a najsilnejšie to bolo pri Marley & me
A priateľ plakal pri Titaniku.
» www.csfd.cz/film/264993-50/...
asi to pochopia len chlapci teda..
ale tak pri takých filmoch, kde ja už pomaly more vyplačem, tak na tom nepreleju ani slzu cele naopak.
(ja viem,že otazka bola pre chlapov)
No Jeden film, ktorý ma vážne dojal, bol zlatučký, nežný, mierumilovný a dojímavý, ktorý dojal veľa mojich spolužiakov sa volá:
HACHIKO - Príbeh Psa
Dobrý výber @l1me @fluptak