tak ja si myslim, ze aj ked som to este nepozerala, iba citala, ale tak chcem si to pozriet, ked budem mat viac casu...skola pocitov..tak toto bude moj naj film. ja to uz viidim ale inak sa mi paci..resp. pacila Moderna Popoluska ci Talianske prazdniny a aj rozprávočka Za plotom
Pán Prstenov. zachranuje mi život, znovu a znovu. Najlepší útek, aký existuje... K tomu filmu ma vážne viaže citová väzba ... Potom veľmi silný film The Dancer In The Dark ... Z toho sa doteraz spamätávam... A vlastne čokoľvek, len nie Twilight, aspon čo sa mna týka Oveľa lepší film o upíroch je Lat De Rätte Komma In (let the right one in). švédsky
tak moji pekny najlepsi film aky som kedy videla je SEDEM z Bratt Pitom a Morgenom Freemanom a este nemozem zabudnut na zberatela kosti z Denzelom Washingtonom
tak mne sa pacia Step up 1, 2...X-men origins: Volverine, Mrtva nevesta Tima Burttona, Ukradnute vianoce T. Burttona, Madagaskar 1 a 2, Nikdy to nevzdavaj( Never back down), She is the man, Pan vcielka...a uz neviem..je toho dost.. ...
Kazdy film je niecim zaujimavy.... rozhodne nemam najlepsi film. Ale v poslednej dobe ma celkom zaujal Slumdog Millionaire. Celkom zvlastny a putavy pribeh.
Mám rozpozerané Death At A Funeral, What To Do In Case of Fire, The Young Poisoner"s Handbook a Hallam Foe..mám tušáka, že sú perfektné, len neviem, ako končia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Dobrý Will Hunting
Forrest Gump
Inglorious Bastards
Pulp Fiction
a nedávno som videla Klub putovných jeansov či nejak tak a prekvapilo ma to, celkom dobré
Fantóm opery z roku 2004
Iluzionista
Fontána
Mňa celkovo poslednú dobu (dosť dlhú dobu) bavia také psycho filmy, fantasy, drámy, alebo nejaké s jemnou hororovou atmosférou.
ale inak veela vela vela iných
Bobri cesta divocinou bolo to uzastne
inak mam rada Piratov karibiku 1,2,3
Underworld-y
X-men-i
Van Helsing
Doom
Spievanie v daždi (klasika)
Pomáda
10 vecí, ktoré na tebe nenávidím
Hell boy-ovia
Batman(ten s Jokrom, nwm ako sa vola)
A: Zelená míľa
Inak asi všetky vojnové filmy , Black hawk down , Saving private Ryaen , Údolie tieňov ...
Vymenovať je ich nadlho
Šílený Max 2 - Bojovník silnic
Poslední skaut
Nemilosrdná spravodlivosť
ale asi momentálne. hlavne nie USA filmy až na pár výnimiek...
snatch, trainspotting, lock stock and two smoking barrels, stalker, the machinist(či jak sa to píše), rôzne prijebané lynchoviny, fight club...
ale knižne prevedenie nema chybu...
podla mna je superne dielo aj filmove spracovanie Zelena Mila
Hooligans
Trestna lavica
Krvavy diamant
Click