Aký film si vždy radi pozriete znovu a znovu keď ho náhodou dávajú v Tv?
Napríklad u nás sa každoročne fičí na popoluške a potom sú i filmy, ktoré som videl x krát no pozriem si znovu viď posledný mohykán, ako vytrhnúť veľrybe stoličku atď.
keď už niečo vianočné tak radšej mrázik -"čo ti šije ty hlupák starý" a x-kraát som videl pána prsteňov, scary movie 1 a 2, posledný mohykán, south park, popelka, slunce seno...
Jediny film ktory ma bavi v kuse pozrat je Krstny otec (The Godfather) je to najlepsi film na sveteeeeeee ale s titulkami ho treba pozerat ....dabing je o nicom.
dookola viem pozerať napr.: Pulp Fiction, Crna macka, beli macor, Hľadá sa Nemo , Pán prsteňov (hlavne bojové scény ), Svetlo v temnote, Fight club, Danny the dog a potom ešte pár, ale na tie si nespomeniem
ja jedine co si cez vianoce tohtorocne pozriem na duplu je HLADA SA NEMO ja z tej rybky schizofrenicky nemozem.. :d a oslial okolo cesko-slovensko-nemeckych rozpravok ma niejako obchadza.. :
Pelíšky ... Minulý vianočný čas som ich videl dvakrát a vôbec ma to ani nezačínalo omŕzať ... Spolu som ich videl asi 5-6 krát a plánujem pozrieť hocikedy, keď pôjdu v telke ...
na vianoce urcite Mrazik, mam to doma v origali, v rustine,to je narez inak filmy... The pick of destiny viem cele naspamat,to je neskutocny film a iank uz spominane pelisky, slunce seno, pearl harbor a z tych rozpravok este princezna ze mlejna..a neviem, naslo by sa toho vela
Jaj tu ide o Vianocne zalezitosti. Podla nadpisu som myslel ze vseobecne. No jasne Pelisky, Ako vytrhnut velrybe stolicku, Mrazik, Tri oriesky pre Popolusku
Fanatghiró by mohla ísť už niekedy Pehavý Max a Strašidlá ( Teta )- moja najmilovanejšia rozprávka z detstva , Hrbáč - ten z 2003; HP; Sám Doma; Titanic; Duch; hocijaký dríst s Jackie Chanom;... a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
"Šaty umouněné od popela, ale kominík to není.
Klobouk s peřím, luk a kamizola, ale myslivec to není.
Šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané, ale preincezna to není, jasný pane."
a co sa tyka inych.. taak podla chuti, ale takych Samotarov pozeram staale , ine mi teraz nenapadnu
A to vám tam vôbec nevadia niektoré totálne doslonené akčnejšie scény?
a zhanam bankok hilton a sklenene peklo...moje best of,len chcem mat na dvd...
Ja by som musel tiez dodať ze cez vianoce ja proste musim pozrieť Vianočné prázdniny.
- je to sice starší film ale vždy sa musím na ňom smiať s bratom!!! to sa neda vydržať...
a ostatne filmy su napriklad forrest gump, titanic, udolie tienov, zachrante ryana, kruh. tieto som videl uz najmenej 4krat...
z ceskych filmov by som pozrel stale slunce, seno... alebo pelíšky.
Spoločnosť mŕtvych básnikov (lebo je to asi najlepší film, aký som kedy videla)
Piráti Karibiku 1 (lebo ,,ti doplo?")
Forrest Gump (lebo sa zvyknem rozplakať v časti, ktorá nemá byť dojímavá...zatiaľ čo scény vybrnkávajúce na city ma väčšinou nechávajú chladnou
Fimfárum (lebo ho viem naspamäť a nemám dosť
Inak si rada pozriem ktorýkoľvek diel HP...filmy sú síce urobené extrémne úboho, ale Rickman s čiernou parochňou je pohľad pre bohov.