Nie je to sice film, ale kedze ja filmy moc teraz nepozeram, tak naposledy som plakal pri MOAM, co je celkom haluz, kedze to ma byt komedialne
Ale ja inak placem skoro pri vsetkych filmoch, takze tak
Tak “ fakťicky “film s názvom
Hviezdy nám nepriali/Na vine sú hviezdy
Je to super film , pri ktorom sa človek zamysli nad podstatou a hlavne nad prioritami v živote
Postava hlavnej mužskéj postavy a ten zvrat ma najviac dojala
Asi žiadny, ked už pri niečom plačem, tak je to niečo zo skutočného života, ale sú filmy, ktoré na mňa zapôsobia, poeticky povedané chytia ma za srdce, napríklad pri Milion Dollar Baby, ked na konci zomrela som bol tak dá sa povedať dojatý, aj ked neplakal, alebo mr. Church, Je to len vietor, ale aj pri tej relácii o Tonkovi, ked jeho otec povedal, žeby svojej žene dal aj svoje srdce
Minule dávali Umelú inteligenciu v telke a síce som ju už videla zo 4x ale pri tej záverečnej scéne ako prežije jediný krásny deň s maminkou, tak pri tej revem furt.. celá osoplená oslzená som bola
Včera som chcela s frajerom pozrieť nejaký romantický film a náhodné som klikla na love story, keď to začalo bol to starý film ale revala som riadne pri ňom, hoc bol vedľa mňa frajer, veľmi pekný ale smutný film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale ja inak placem skoro pri vsetkych filmoch, takze tak
Hviezdy nám nepriali/Na vine sú hviezdy
Je to super film , pri ktorom sa človek zamysli nad podstatou a hlavne nad prioritami v živote
Postava hlavnej mužskéj postavy a ten zvrat ma najviac dojala