v podstate mnoho filmov malo na mňa nejaký vplyv, každy mi niečo dal. dobre i zle. ale najviac možno Forest Gump alebo 7 rokov v Tibete. také veci na zamyslenie mi to dalo iste
V ako Vendeta, a mnoho iných ktoré ma bud ovplyvnili alebo ma prekvapili a zanechali vo mne pocity: osvietzenie, fight club, sedem, sunshine, ospalá diera a všetko od burtona (dokonale vystihuje moju povahu, ako sa rád bojím i z rozprávky)
a jednoznačne faunov labyrint, temný rytier, insomnia, počiatok, hra od dávid finchera to bol masaker film s prekvapením a ďalšie...
Butterfly Effect - ale len prvý diel s tym pojašeným Ashtonom (dvojku som odmietla pozerat) - a ako? tým, že som chcela ísť od tej chvíle a byť psychológom, a venovať sa podobným veciam.. no ale.. nepodarilo sa.. študujem niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Opeth - Roundhouse Tapes
a pridám ešte Requiem za sen a Forrest Gump
A potom ma dosť ovplyvňuje muzika.
a jednoznačne faunov labyrint, temný rytier, insomnia, počiatok, hra od dávid finchera to bol masaker film s prekvapením a ďalšie...
a istým spôsobom ma ovplyvnil aj Dexter...