Caute, mohli by jste mi poradit aky fotak si mám kupit na fotenie downhill-u, zrkadlovku alebo ultrazoom do 350e.aj to pri mojom vreckovom budem dlho setrit. Mám canon powershot 120is ale to my uz fakt nestaci. Ma to funkcii jak zirafi prd. Rozmyslal som
Downhill fuu to si si vybral dosť zložitú foto.tému ... problém je ten ,že budeš fotiť zrejme v lese na skokoch -> málo svetla a rýchly pohyb -> potreba kratučké času na zachytenie ako tak ostrého obrázku preto logika fotografa káže na dobré fotky zrkadlovku s bleskami a rýchlym objektívom. TO je však dosť drahá záležitosť ako píšeš vlastne aj sám.
S ohľadom na cenu sa teda otázka mení aký foťák, ktorý mi to aspoň ako tak nahradí a preto by som povedal kukni debatu nižšie o canon vs. sony poprípade niečo od panasonic-u s leicami objektívmi Obávam sa však, že tvoj nepriateľ svetlo tu bude dosť mocný. Treba si uvedomiť, že tie profi fotky na portáloch a v reklamách sú robené zvyčajne podrahšou technikou a neočakávať od toho také výsledky
Takto, zrkadlovka je určite obrovské plus avšak na dobré fotky je tam množstvo faktorov. Kvalita objektívu, najlepšie by bolo asi kvalitné tele hlavne na dokumentárnu stránku, pokiaľ však hľadáš hlavne wow efekt na fotkách tak tvojím najväčším nepriateľom bude svetlo. Potom niečo pevné a externý blesk minimálne jeden.
Ono limitáciou kompaktov a UZ-tiek je hlavne to svetlo pri efektovej fotke a na dokument zase rýchlosť.
Takže bude najlepšie keď sem postneš nejaké fotky aké by si chcel dosiahnuť najskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
S ohľadom na cenu sa teda otázka mení aký foťák, ktorý mi to aspoň ako tak nahradí a preto by som povedal kukni debatu nižšie o canon vs. sony poprípade niečo od panasonic-u s leicami objektívmi Obávam sa však, že tvoj nepriateľ svetlo tu bude dosť mocný. Treba si uvedomiť, že tie profi fotky na portáloch a v reklamách sú robené zvyčajne podrahšou technikou a neočakávať od toho také výsledky
Ono limitáciou kompaktov a UZ-tiek je hlavne to svetlo pri efektovej fotke a na dokument zase rýchlosť.
Takže bude najlepšie keď sem postneš nejaké fotky aké by si chcel dosiahnuť najskôr