Existuje niekto kto foti alebo kameruje na stare ciernobiele fotaky/kamery?
extistuje taka scena? Daju sa kupit prazdne filmy na to? Skusal som hladat nieco zo sucastnosti nachytene na stare media ale nic nevim najst. Robi to niekto? A da sa to vobec? Najdu sa stare nepouzite media? typujem ze z japonska sa to da este kupit....
A to potrebujes nejaky specialny film? Aj v normalnom obchode napr vo faxcopy kupis, farebne aj ciernobiele. Ak nepotrebujes nejake velmi specificke parametre.
@Luc.Ka Ja ti nevim o tom nic XD Len tak ma napadlo. Vim ze otec ma doma taky stary komunisticky cernobiely fotak a tak ma napadlo vyskusat daco fotit nieco moderne s tym. A skusal som hladat ci niekto nieco take robi a nikde nic a tak ma to zaujima este viac.
@dezolat@4 ? chapem, ze hipster era je uz trochu pase, ale naozaj fotit na film neni az take strasne ojedinele. Aj na ten klasicky polaroid kupis, ked velmi chces, aj ked neviem ci na slovensku
Myslim ze bezny je ten 35mm, len su tam dalsie parametre, v ktorych sa nevyznam… ale v podstate do toho fotaka ti pojdu vsetky 35mm, len na kvalitu obrazu to ma myslim vplyv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Myslim ze bezny je ten 35mm, len su tam dalsie parametre, v ktorych sa nevyznam… ale v podstate do toho fotaka ti pojdu vsetky 35mm, len na kvalitu obrazu to ma myslim vplyv.
» www.faxcopy.sk/katalog/kinofil... 35mm