@azizi napisem to teraz, tu a tebe , ale myslim to vseobecne , tak to prosim nezober moc osobne ale proste - forum sa vola LUDIA, KTORI MATE INSTAGRAM - co ta vedie k tomu do toho fora reagovat, ked ocividne nie je smerovane tebe?
@9 nesuhlasim. minimalne tu na birdzi som odpozorovala, že ľudia len chcu dať takto najavo, aki su zaujimavi, lebo nemaju/nerobia niečo, čo robia mnohi ini.
@warble Vedie ma k tomu to, ze to mam potrebu v tej chvili asi vyjadriť ja sa niekedy aj v iných diskusiach vyjadrujem možno nie uplne k teme, ale k niečomu, čo mi evokovala, resp to s nou nepriamo súvisí. To je všetko. Urcite to ale nemyslím nejak zle. Len pri písomnej komunikacii to tak moze niekedy vyznieť :/
Nejakí áno, čo som si tak všimol ...a ďakujem im za to, aj keď môj instagram moc rozhodne neprekvitá a nie je moc aktívny ...pozreť pozrem aj fotky iných, prípadne lajknem, ale netrávim tam moc času
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ja sledujem 2