@thunderstorm@1 veď ani ty by si to nevedela vyrátať a ani si sa vôbec na ten status neozvala, lebo sama si nevedela. A že včelí, tak chybička se vloudila, neberme to tragicky.
@3 ale tu, samozrejme, nejde len o gramatiku a riedenie roztokov, tu ide najmä o tvoje celkové chápanie sveta proste ak si nie si schopný zohnať normálny job, ani frajerku, ani žiť ako sebestačný, samostatný človek, nemal by si hodnotiť intelekt druhých ľudí.
@thunderstorm@3 si to povedala tak ako Heger, keď vysvetloval prečo nešiel na Ukrajinu s ostatnými premiérmi. On tiež vravel, že sa nebál a pritom sa bál, no a ty zas že vieš to počítať, pričom to tiež môžeš povedať takto.
@priekala@6 Brasko prosim ta aku inziniersku skolu si vystudoval, ked nevies doliat vodu do nadoby, aby sa koncentracia znizila z 35% na 3% ci ako to bolo v tom statuse
@thunderstorm@7 a tú @4 si kedy stihla napísať ešte? Však to som nevidel vtedy.. Ale tak dobre, som neschopný, lebo sa nevyvážam po výletíkoch ako niekto a nespolieham sa, že za mňa niekto niečo spraví, viď. otec ktorého nemám a nemá mi kto keď som unavený ešte hľadať prácu. Ja som tiež len človek, po celom dni som vieš aký unavený? A ženu tiež, nemám ju kedy hľadať a na zoznamky neverím, tie sú pre mňa po ôsmych rokoch žiadneho východiska uzavretá kapitola. Tak nenašiel som babu ešte, ktorá by chcela aj mňa, to nejde len samostne že ja chcem.. A že mám taký vek, tak nezabijem sa, čo už keď som mal mať minimálne jedno dieťa a nemám ani partnerku vôbec pre to. Asi to o niečom svedčí v dnešnej dobe, lebo ja takto nie som sám, kto ostal sám. Priateľov a priateľky tiež nemám, nemal by som veľmi času na nich. Aj v tom nie som sám, poznám takých, čo sa s nikým nestretávajú v čase svojho voľna. No nezabijem sa, či by som sa mal?
@thunderstorm@14 ale tak ja si myslím, že by som bol milovník ženy, a keď by sa taká našla, tak by hádam zistila, že ja som bol frajer, ktorý ju najviac ľúbil.
@borovy@45 ja by som babe hovoril aká je dnes krásna a ako jej to pristane, keď vážne je, však prečo by som ju nepotešil.. Možno budem mať zo mňa aj menej vrások a omladne celkovo z komplimentov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Nie, nehovorím, že sa máš zabiť, hovorím, že najprv treba zametať pred vlastným prahom