Otázka znie, či by som mala tie peniaze len na tú konkrétnu vec, alebo by som dostala obnos peňazí, ktorý by som mohla minúť až potom, čo si rozmyslím, čo potrebujem. Keďže nie je nič, za čo by mi nebolo ľúto peňazí, ktoré by sa u mňa zjavili, prichádza do úvahy len druhá možnosť. A to zase závisí od dobrého džina.
Nemám nič, čo by som si takto kúpila. Ja peniazom pripisujem nezdravo vysokú hodnotu.
Ale keby som mala fakt neobmedzenú možnosť tak toho je vela, išla by som hneď niekam na luxusnú dovolenku teda až na to, že teraz je karanténa tak potom neskôr, kúpila by som si krásne auto, super bajk, fajnové handry, poriešila by som nejaké útulné bývanie, investovala do zdravia, kvalitné jedlo, kvalitná kozmetika a blá blá blá... Je toho naozaj vela, keby je z čoho míňať a nemusím rozmýšlať nad cenou toaleťáku
kúpil by som si nové auto. buď by to bol eskový mercedes, sedmičk, lexus ls a z lacnejších variant ford mondeo, ak by som zohnal nový kus, lebo v europe asi sa nevyrába. aleboby som kúpil nejaké bytové priestory na prenájom, kde dám nájomcov, a bude mi to pasívne zarábať. ide kríza, mormalne sa bojím.
Namakaný graficky tablet, ntbuk, pc, slúchadla.. takmer všetku kvalitnú techniku okrem myši, tu mám kvalitnu už teraz a este nový byt. dakujem že mozem snívať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak všeobecne, tak nový superb
Nemám nič, čo by som si takto kúpila. Ja peniazom pripisujem nezdravo vysokú hodnotu.
Ale keby som mala fakt neobmedzenú možnosť tak toho je vela, išla by som hneď niekam na luxusnú dovolenku teda až na to, že teraz je karanténa tak potom neskôr, kúpila by som si krásne auto, super bajk, fajnové handry, poriešila by som nejaké útulné bývanie, investovala do zdravia, kvalitné jedlo, kvalitná kozmetika a blá blá blá... Je toho naozaj vela, keby je z čoho míňať a nemusím rozmýšlať nad cenou toaleťáku
Alebo prsa