Onedlho nám končí zmluva s chellom, a chceme si dať nový internet, doma máme počítač a ja notebook (nový, tam internet ešte nemám). A teraz nevieme, aký si máme dať internet. Najlepšie by bolo asi wifi, aby sme to chytali na obidvoch, ale aké? Fibernet, m
já mam fibernet 15mb/s som sním spokojný to je rýchlost 2,5MB/s čo je doosť sila , je to optika , oni ti to natiahnu kablom domov je tam optický konvertor čo ti ten velký optický kabel rozondí do jedneho vláknaa to ide do dalšej krabice kde ti ukazuje upload, download a tak proste dalšia opticka krabička aj na telefon a potom máš ešte ktomu router takže tam si možeš spustit WiFi aby si nemusel dať kabel do booku a do druheho pc ti dajú kabel normalne.
Ja mám fibernet klasik a som s ním spokojná. Najskôr som si chcela dať magio, ale v našom baráku nebola ešte skolaudovaná prípojka. Platili sme cca. 5€ za káble, ktoré nám ťahali po byte.
jj, aj my máme fibernet. rýchlosť je neskutočná, s netom ako takým som absolútne spokojná a nič by som nemenila. o fiberTV sa to už ale nedá povedať, to celkom často seká a treba to resetovať. ale na to si sa nepýtal, takže v skratke - FIBERNET = na jednotku.
Bože čo by som ja dal za fibernet - keď som sa pýtal o Orangey či plánujú ťahať optiku aj k nám tak povedali že v najbližších 25 rokoch to v pláne nemajú
@pawlo - ale však čo to je? ani my sme nemali káble naťahané, ale o fibernet sme mali záujem, tak nám to tam proste natiahli...síce im to trvalo mesiac, ale natiahli.
ale Fibernet cez prazdniny natahuje kable zadarmo a zadarmo je aj ich net do konca Augusta(10 Mb/s tusim) potom sa proste rozhodnes ci chces pokracovat alebo konec.
Vraj Fibernet je teraz najlepší, u nás v TO ešte nie je my sme ho chceli dať ale bohužial , tak sme predĺžili zmluvu s T-comom ... nie najhoršie ale keď mu jebne tak mu jebne poriadne ...
mam fibernet a platili sme dokopy 2 eura ani nwm za co asi za tie kable... a tie nervy, ktore ten technik isiel u nas zrusit.. nic neslo ale uz ide a som veeelmi spokojna, aj ked co burka... to kablovka nejde, ale net hej.. taze oka ale tak aj net obcas padne, ale nie tak casto ako nam padal napr. condornet, ten nesiel min. raz tyzdenne, toto nejde tak raz za dva mesiace aj to na nejakych 5-10 minut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
wi-fi ruter uz tusim davaju vsetci, treba pozerat akurat na cenu, upload, download a spolahlivost
» www.satro.sk/ActiveWeb/Page/...
Ja mam ten junior 20mbit/20mbit a platime 19,80 € / 596,49 Sk ..a mylsim že krasna cena oproti ostatným ...
Inak určite si nedavaj T-mobile...
O optike môžem len snívať :/
Môžem byť rada, že mám aspon dsl, i ked musím zaň platiť spolu dokopy 50 € mesačne.
to kde majú také služby?
Teraz mám wi-fi down. 1,5Mb/s upload možno max. 256Kb/s za 30 eúr mesačne a za zavedenie som pred štyroma rokmi zaplatil 5000korún...
Tak mi nehovor že orange má slabý upload
ak máš možnosť tak fajbr net, ak nie tak skús zlý hnusný T-com 101%spolahlivosť, ceny nie najhoršie trošku pomalšie oproti iným.