u mna plati pravidlo...free antivirus neni antivirus...kladne ohlasy som pocul na kaspersky a ja osobne pouzivam ess5 ktory je podla mna naj..sice free neni ale vsetko sa da obist
Dokonca aj o avaste si myslí niečo iné, vraj aj ten je dobrý ...
Ale tak ja som taký veľmi jednoduchý užívateľ, nevyznám sa v tom a nechcem sa v tom dlho hrabať, tak čo mi povie prvých pár článkov, to si nainštalujem a mám.
Na slabom netbooku mám microsoft security essentials. Zadarmo, a zatiaľ funguje. Plus malé nároky na hardware. Na veľkom mám esset smart security 5. Trošku poladený, aby sa updatoval sám.
ja mam avg free a som celkom spokojny..Snažím sa nenavštevovať moc hambatých stránok až nenachytám víry.. A keď hej,vždy sa to dá prečistiť,odvírť a keď nepomôže, tak preinštalujem win, keď sa mi uz zdá pc moc pomalý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Naposledy, keď som sa toto googlu pýtal, tuším mi povedal, že panda cloud
avast je shit...
u mna plati pravidlo...free antivirus neni antivirus...kladne ohlasy som pocul na kaspersky a ja osobne pouzivam ess5 ktory je podla mna naj..sice free neni ale vsetko sa da obist
Za odpovede googlu neručím
Dokonca aj o avaste si myslí niečo iné, vraj aj ten je dobrý ...
Ale tak ja som taký veľmi jednoduchý užívateľ, nevyznám sa v tom a nechcem sa v tom dlho hrabať, tak čo mi povie prvých pár článkov, to si nainštalujem a mám.
Antiviry su v dnesnej dobe prezitok. Mozem odporucit clanok na tuto temu: » myego.cz/item/zavirovany...
(nech si myslim o Hulanovi cokolvek - v tomto sa neda nesuhlasit)
Na slabom netbooku mám microsoft security essentials. Zadarmo, a zatiaľ funguje. Plus malé nároky na hardware. Na veľkom mám esset smart security 5. Trošku poladený, aby sa updatoval sám.
môj názor je, že niektorým nepomôže ani platený antivírus...
Odkedy som na 100% prešiel na Linux, som už aj pomaly zabudol čo to antivirus je...
inak ževraj aj ten od Microsoftu je dobrý, ale neviem, nepoužíval som ho
teraz mám Microsoft Security Essentials a som absolútne spokojný.