dokaz lasky ?skus jej povedat co citis lebo kazdy den moze by posledny alebo ak to vie tak nejaku pamiatku na vase kamarstvo neioc zo spolocnych fotiek abo tak
hmm no neviem my ju nepoznáme.. ale tak.. spoločná fotka.. dako pekne upravena do nejakého pekného rámika.. alebo sa spýtaj nejakej vašej kamarátky čo by ju potešilo...
originalite sa medze nekladu...cize tvor lep maluj kresli a podobne...mna vzdy vyrobene darceky viacej potesia...mam spomienku a viem ze ma ten clovek ma rad a nadrel sa natom j ked je to uplna blbost a neprisiel do obchodu a nekupil mi nausnice alebo cokoladu...
Vážne,súhlasím s tými fotkami...Nejaký pekný album .. Ale vážne pekný..a tak ponalepované fotky...a pod tým môže byť nejaký komentár..Napr amätáš ?? ... alebo takto...mna by to neskutočne potešilo,aj ja som tak chcela kamoške dať urobiť . . teda,ja by som urobila..fotky z mobilu a tak dáš vylačiť či čo .. a budeš ... ale...nepoznnám ju...tak neviem..
kup je taky vankus s napisom "milujem ta" alebo jej sprav take tricko alebo tak.....to sa da aj cez nejaku stranku a potom ti to poslu..... a este k tomu jej napis taky list kde sa jej priznas ze ju milujes a tak....aspon na 2 strany
vau, vsetko pekne napady dakujeem. ale mm chce to este nieco ine. tie foto su super. mozno to, ale nemame moc pekne, a spolocne fotos.. keby sa dalo, tak nieco konkretne. trebarz aj kupit, nemam problem nieco urobit, ale je problem ze ako a z coho.. a keslit neviem
tak,ja neviem tak si kuup aspon,nejaky ten zaklad cohosi,napr.nejaky(pohar,hrncek,sviecku,vazicku,alebo coo..)a too prave skus nejak vyzdobiit,ciimsi,co ta len napadne...nejaku,tematiku,alebo nieco si uz len vymyslis,ved kazdy ma predsa nejaku tu fantaziu..hmm...a asii,i ja take nieco spraviim,lebo tiez potrebujem nejake 2 darceky,spraviit..
@14 súhlasím, kúpiť základ a dotvoriť ho podľa fantázie a keď kresliť nevieš, tak skús napríklad básničku napísať temperami na hrnček, alebo neviem, no popracuj, dá sa to
tak ja si osobne myslim, ze ked nemate nijaku footo,,, tak neaky plysak, (nejaky maco,)alebo nieco take, ked sa nanho pozre aby si na teba spomenula, a dat jej k nemu nejaku cokoladu aku lubi, a list, a porozpravat sa potom o tom, alebo jej nepisat setko do listu, len to najhlavnejsie, a obkecaj jej to slovami, lebo len tak dotyna zisti ci ti na nej vazne tak zalezi ako hovoris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov