ideálny partner určite nemá jednu vlastnosť... veď aj každý človek, bez ohľadu na to, či je ideálny alebo nie, ma strašne veľa vlastnosti... takže aj keby sa tie možnosti doplnili aj tak by to podľa mňa správe nebolo.
ideálny chalan ? vačšina ľudí sa pozerá iba na krásu ..ale čo máte z krásy ? vačšina pekných chalanov je namyslených a nestoja za nič ,nehovorím že sa netreba pozerať na vzhľad ale ide hlavne o to že si s tým chalanom budem rozumieť a dobre sa s ním cítiť ...
hm idealny partner pre mne ---mam vysnivaneho ..ale viem ze ho nikdy aj tak nestretnem ,ale budem sa snazit vystihnut ten opis ...
takze nemal by pit ani brat drogy,nezny,citlivy ,dobrosrdecny,najma slusny,nezaskodilo by trosku inteligencie ,aby mna miloval a aby som mu bola prednejsia ako jeho kamosi ...
a vyzorovo ..nemam presne nejaky typ ..ale mal by mi byt sympaticky ale nechcem modela!!musi mi trosicku padnut do ocka niecim a to je cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
veď ideálny=neexistujúci, nie? tak načo si tým zaťažovať mozog?
povrchnejšie možnosti asi už neboli, však ?
"mal by byt nadherny, aby mi ho ostatne baby zavideli" !!
@tikalok skoda, ze nechce byt velmi popularny a tuzi po zmazani
ale ja takeho poznam . teda skoro idealneho, ale aj to je viac ako dost
to sú asi všetky dievčatá padnuté na hlavu abo čo
ideálny partner určite nemá jednu vlastnosť... veď aj každý človek, bez ohľadu na to, či je ideálny alebo nie, ma strašne veľa vlastnosti... takže aj keby sa tie možnosti doplnili aj tak by to podľa mňa správe nebolo.
ale @richardson je skoro taký dideál ako chuck norris
Ja som ti odpustil ale čo na to povie chuck
2.) aby nebol úplne vybitý
3.) aby sa neurážal za moje ironické poznámky a mohla som s ním viesť sarkastické rozhovory
4.) aby bol vtipný mne blízkym spôsobom a aby som sa s ním nenudila
+kopec iných drobností. A som rada, že takého fešáka mám
takze nemal by pit ani brat drogy,nezny,citlivy ,dobrosrdecny,najma slusny,nezaskodilo by trosku inteligencie ,aby mna miloval a aby som mu bola prednejsia ako jeho kamosi ...
a vyzorovo ..nemam presne nejaky typ ..ale mal by mi byt sympaticky ale nechcem modela!!musi mi trosicku padnut do ocka niecim a to je cele