velmi hlupe moznosti. oznacila som najschopnejsiu z nich ale ani zdaleka TBBT nie je moj najoblubenejsi.
a American Horror Story som kukala nedavno a to bolo teda riadne psycho, nepacilo sa mi ako to bolo spracovane....jedine co mi to dalo je ze sa mi zapacilo meno Violet
@montgomery no jasnéééé...do prdele...ja že čo som nedala ešte...MISFITS!!!ale len dovtedy je to dobré kým sú tam pôvodní herci...ptm ma to už vôbec nebavilo...
je ich viac, dexter, black books, true blood, carnivalle, začiatky himym ked som to zacala pozerat pred cca 8 rokmi a tak isto tbbt prec cca 6, teraz to ide podla mna dolu vodou, dalej simpsonovci, pll, misfits, teraz pozeram hannibal.
nevidela som vsetky. napr. taki simpsonovci su fajn serial na vypnutie sa a videnie niecoho zabavneho, ale game of thrones.. to je proste bezkonkurencne.
Jenodznačne, z každého hľadiska, ktoré sa hodnotiť dá v seriáli, tak je to pre mňa SUPERNATURAL ... a potom to sú napr. Dva a pol chlapa, Dr. House, Simpsonovci a podobne ...
kedysi Lost, potom Game of thrones... prvá séria ma dostala, tak som si požičala knihy a posledné 2 sú úplné shity (Ani som nedočítala) Spisovateľ zjavne uletel na ZLE...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
a American Horror Story som kukala nedavno a to bolo teda riadne psycho, nepacilo sa mi ako to bolo spracovane....jedine co mi to dalo je ze sa mi zapacilo meno Violet
@firestorm
tak sa vyjadrite aký je váš naj
a z tychto ponukanych sa chystam este na Breaking Bad.
Inak z možností rozhodne GoT, aj AHS je super.. no a samozrejme ešte Misfits, Skins, House, Bones
und
@vlcica1989 under the dome som tiež začala pozerať...vyzerá to celkom v pohode,len zatiaľ málo častí
v svojej kategorii
ešte aj dr. housa,walking dead a misfits
ale teraz fičím na Scrubs a j.d.
a z tých do 30 min. tak naj je pre mňa Scrubs, potom až Black Books, TBBT, 70´s, IT crowd a tak
som tiež toho veľa videla a na kopu si ani nespomeniem už