Pushing Daisies, Swingtown, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Gossip Girl, Smallville, Samantha Who?, Two And A Half Men, Prison Break, CSI: Miami, ...
Samozrejme dragonball z! Ziadni pokemoni, ani nic ineho nema taky uspech ako dragonball a legendarne goku. Svedci o tom aj dragonball film ktory vyjde v aprily 2009. Americky live action. Len skoda ze to nebude celkom podla mangy ani anime. Mam inac vsetky casti dragonball aj gt, 13 z filmov+ 2 special, chybaju mi len dbz casti ak niekto ma na vymenu piste prosim na mail levidius@azet.sk
Podľa nálady. Ale určite si pozriem: Simpsons, Futurama, Friends, How I met your Mother, O.C. California, Dr.House, Klinika Grace, Cold case, Frasier.. a ešte asi určite niečo, ale akurát ma nenapadá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
love it!
ale ani Túžba tela nieje odveci
skuby duby du
kvalitka...
Ale este by sa niake dali najst.
PS:HIMYM(How I Met Your Mother) na JOJke od 11. októbra každú sobotu o dvanástej...