Proste nás ženské rozruší čokoľvek, mačiatko, psíčatko, bábätko, čokoľvek sladké, rozplačeme sa pre hocijakú blbosť, sme maximálne rozrušené, urážlivé, náladové.
Zatiaľ čo mužov rozruší tak maximálne vlastná erekcia (a možno ani to nie), inák sú to fakt kľuďasi s vždy chladným rozumom
mýslím si, že hlavne v premýšlaní: muži sú jednoduchí a na jednoduchý problém majú jednoduché riešenie a ženy zbytočne všetko rozpytvávajú a snažia sa komára nafúknuť na slonie rozmery....tak asi
vsetky rozdiely, aj psychicke su podmienene fyziologiou. cize rozdiely v psychike vyplyvaju z rozdielov fyzickych, cize su ich dosledkom. skor by som sa teda zaoberal nimi...
@2 + ze muži premýšľajú jednoducho ...zatial čo ženy robia z komára somára napr
alebo aj to že muži ak niečo robia nejakú prácu alebo také niečo, tak robia len jednu vec ale poriadne .....zatiaľ čo my ženy - priznajme sa aj tri veci naraz a nič z toho - niekedy to prosto odflakneme
v premýšľaní.... a tiež sa mi zdá, že ženy sú žiarlivejšie a majú sklon vyvolávať hádky kvôli totálnym somarinám namiesto toho aby si s partnerom sadli a porozprávali sa v kľude...
ženy sú labilnejšie, chaotickejšie, precitlivelejšie (ale len čo sa týka ich), žiarlivejšie, sebeckejšie, nervóznejšie, intrigánskejšie.. radšej ani nepokračujem som rád že ja poznám aj také čo sú normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Proste nás ženské rozruší čokoľvek, mačiatko, psíčatko, bábätko, čokoľvek sladké, rozplačeme sa pre hocijakú blbosť, sme maximálne rozrušené, urážlivé, náladové.
Zatiaľ čo mužov rozruší tak maximálne vlastná erekcia (a možno ani to nie), inák sú to fakt kľuďasi s vždy chladným rozumom
(nemusí platiť na každú a každého!)
myslené obrazne!
mýslím si, že hlavne v premýšlaní: muži sú jednoduchí a na jednoduchý problém majú jednoduché riešenie a ženy zbytočne všetko rozpytvávajú a snažia sa komára nafúknuť na slonie rozmery....tak asi
A chlapi sú leniví egoisti čo sa otočia za kažou sukňou a nikdy nemajú dosť.
Samozrejme že toto je zovšeobecnené a neplatí na každého.
Zena:kracajuca vagina
alebo aj to že muži ak niečo robia nejakú prácu alebo také niečo, tak robia len jednu vec ale poriadne .....zatiaľ čo my ženy - priznajme sa aj tri veci naraz a nič z toho - niekedy to prosto odflakneme
muži sú stabilnejší, racionálnejší, zodpovednejší